上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#14 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  36.9k

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2017-5-29 10:55 AM 發表 查看引用來源

都係留反你同DD姐……哈哈哈哈哈哈
莫道你在選擇人,人亦能選擇你!

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-5-29 11:02 AM 發表 查看引用來源

咁叻,我就真係無賭運~~
小小幸運囉!我平時都唔賭錢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 11:12 AM 發表 查看引用來源

我又未試過,通常濕晒架喎,再奶會唔會由好激既抽插一下子空虛左呢?
呢啲我就唔知,咁攪攪下忽然想出嘢,又唔想咁快完事,咪再嘗試手口並用囉!但都試過被催促唔好攪咁多嘢!XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-5-29 11:24 AM 發表 查看引用來源

呢啲我就唔知,咁攪攪下忽然想出嘢,又唔想咁快完事,咪再嘗試手口並用囉!但都試過被催促唔好攪咁多嘢!XD
HAHA,我明,即回回氣嘛.就搞下呢樣搵下果樣.但咁樣好鬼唔一氣呵成.
師兄可以轉用抱起,夠入之餘回到下氣.佢一催就頂頂佢,包佢唔敢催你.
數字兄教既深蹲有用架衰鬼.:smile_30::smile_30:

男人的浪漫.

男人既浪漫有好多種,講電影,TOP GUN絕對係浪漫之一.
我細細個想學電單車都係因為佢,點解唔係想學揸戰機??香港邊有,打就有.
老土爆一句,我家陣既手提鈴聲都係佢首主題曲.跑步都用呢首歌做目標,咩意思,佢3分零鐘唱完,我播佢就跑,要係首歌完之前跑完800米,就係咁解.
最近型佬湯會拍TOP GUN 2,我係期待既,但我更擔心.....佢會破壞左我多年既美好感覺.但點都好,我想講,世上有邊個男人唔想成為TOP GUN,尤其係跟身果枝.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 11:31 AM 發表 查看引用來源

HAHA,我明,即回回氣嘛.就搞下呢樣搵下果樣.但咁樣好鬼唔一氣呵成.
師兄可以轉用抱起,夠入之餘回到下氣.佢一催就頂頂佢,包佢唔敢催你.
數字兄教既深蹲有用架衰鬼.:smile_30::smile_30:
點抱起? 你企係度抱住佢? 龍舟掛鼓?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 11:31 AM 發表 查看引用來源
嘩哈哈,小心條腰啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 11:50 AM 發表 查看引用來源
男人的浪漫.

我細細個想學電單車都係因為佢,點解唔係想學揸戰機??香港邊有,打就有.
老土爆一句,我家陣既手提鈴聲都係佢首主題曲.跑步都用呢首歌做目標,咩意思 ...
型佬湯有套Mummy,師兄睇左未?

Top Gun續集… 我都怕失望。會不會就左去做教練?

引用:

感謝師兄指導,或者半邊燒鵝脾都可以透透氣啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-5-29 11:50 AM 發表 查看引用來源
男人的浪漫.

老土爆一句,我家陣既手提鈴聲都係佢首主題曲.跑步都用呢首歌做目標,咩意思 ...
師兄很有見地,我喜歡揸電單車是受華仔“天若有情”所影響啊!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆