上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  55.9k

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-5-19 11:56 AM 發表 查看引用來源
有什特別:smile_41: 说來聽聽,有冇去後藏打個轉呀:smile_41:
我主要上去搵人!但人就搵唔到,病左兩個星期!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:42 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01:  食蕉囉~~滑大腸呀
晚晚一條啦:smile_44:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 12:06 AM 發表 查看引用來源

一定有架:smile_38: :smile_38:
:smile_o05: 現在未知........  !!

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-19 12:08 PM 發表

瀨方面仲要下點功夫:smile_o05:  
食飽飯, 5 好剩係坐係度!幫手洗吓碗洗吓碟,你就會好快暗懂個中技巧!

:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:43 AM 發表 查看引用來源

聽到都驚~~:smile_o14:
真係越瀨越興奮架:smile_o05:

引用:
原帖由 偽警167 於 2011-5-19 12:10 PM 發表

我主要上去搵人!但人就搵唔到,病左兩個星期!!!:smile_42: :smile_42: :smile_42:
乜病,膠衫症呀?!?

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-5-19 12:01 PM 發表 查看引用來源
呢D先叫…人生:smile_o03:
我成日同人講,自從日本果次之後,訓訓下都可以長訓!而家仲求D咩???每過一日就賺一日呀!!!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-5-19 12:04 AM 發表 查看引用來源

佢吹大左啦...我最近在羅湖村,東門一帶...度步.
你唔介紹女仔比院長 !!
佢好似好dry !!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-19 11:44 AM 發表 查看引用來源

唔係我呀~~"禾天井里" = "我聽講你" :smile_o04:
你做咩學安仔講野呀~睇腩屎人咩

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-5-19 11:47 AM 發表 查看引用來源

LUNCH !!  
撚< --- 都唔係好知..靠guess .
bingo:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆