上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【221】

收藏  |  訂閱
1.5k  35.9k

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-6-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

這個問題有兩方面睇的
我明D居民嘅擔憂...但點解唔可以理性討論...仲要出口傷人!
其實間學校己被殺校多年,點解當年冇人企出黎反對殺校?
事隔多年先有人再企出黎反對當年殺校?
點解唔肯比機會一d想改過自新嘅年青人?
我唔信梅窩居民冇人曾經誤入歧途囉!

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-15 03:35 PM 發表 查看引用來源

比你識穿左
叻女晴晴
讚我都冇用:smile_45:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-15 03:35 PM 發表 查看引用來源
HI HI :smile_o15:
nice to meet you la 樓主 & 各位 ^^
你地全部都係做野ga ?

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-15 15:41 發表 查看引用來源

讚我都冇用:smile_45:
咁快就討厭我啦

引用:
原帖由 hang001 於 2009-6-15 03:45 PM 發表 查看引用來源

nice to meet you la 樓主 & 各位 ^^
我雙失架:smile_35:

引用:
原帖由 hang001 於 2009-6-15 15:45 發表 查看引用來源

我六失加:smile_35:

O.....i see
so sorry la .......
but 你地全部都識左好耐ga la ???????

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-15 03:46 PM 發表 查看引用來源

咁快就討厭我啦
我好似冇甘講過啵

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-15 03:39 PM 發表 查看引用來源

我明D居民嘅擔憂...但點解唔可以理性討論...仲要出口傷人!
其實間學校己被殺校多年,點解當年冇人企出黎反對殺校?
事隔多年先有人再企出黎反對當年殺校?
點解唔肯比機會一d想改過自新嘅年青人 ...
殺校無人講,係因為未傷及佢地本身利益

更何況,居民重點係個度唯一間學校都無左,d學生要長途跋涉去市區返學,但政府規劃卻反而先讓正生重置,未顧及當地居民利益。

大家著腳點唔同,根本傾唔埋。唔係話唔想俾年青人機會,而係究竟除了梅窩,是否無其他地方可以安置正生,犧牲當地人的利益。

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-15 03:47 PM 發表 查看引用來源

我六失加:smile_35:
咩六失:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆