上一頁下一頁
發新話題

找男友 (不需要了, 謝謝)

收藏  |  訂閱
390  14.6k

有你一樣同感, 有興趣請留message!
自我介紹:
30 yrs
-五官Ok, 眼鏡/無眼鏡
-成熟型
-有穩定職業,
-不煙不酒, 無不良嗜好(少許啤酒)
-高 180cm

無見一日..........咁多人既:smile_27:

引用:
原帖由 Kitty_hk 於 2009-6-12 09:51 PM 發表
無見一日..........咁多人既:smile_27:
因為呢度好多顆寂寞的心:smile_30:

咁架你 :smile_45: 咁多可能....
晤好代表我WOW:smile_13:
引用:
原帖由 vx787 於 2009-6-12 04:26 PM 發表 查看引用來源

佢可能想自己有冇能力再愛令一個男人:smile_14:
又或佢對婚姻冇保障,:smile_13:冇信心:smile_13:

回覆 271# 的帖子

梗係拿.....等你多d選擇.
吾好咩???

Sorry, 各位, 咁多人反而令我受驚/又有難過..
我無意引發

是否大家都是不滿現狀, or 心裡有奀種子....

引用:
原帖由 Vanlic 於 2009-6-12 09:52 PM 發表 查看引用來源

因為呢度好多顆寂寞的心:smile_30:

引用:
原帖由 Kitty_hk 於 2009-6-11 06:21 PM 發表 查看引用來源
想找個穩定後備男友解悶^^
不想開花結果,只想多個玩伴,我也可作後備女友~

接受28 ~ 34 yrs

-五官Ok, 喜歡有眼鏡者
-成熟型
-有穩定職業,
-不煙不酒, 無不良嗜好
-高 170cm以上
-不接受玩男, NO sp/ons,不 ...
想揾剌激:smile_o15: 報到:smile_o06:

引用:
原帖由 不能承受的輕 於 2009-6-12 10:01 PM 發表 查看引用來源

想揾剌激:smile_o15: 報到:smile_o06:  
你個公仔好正,叫咩名:smile_47:

引用:
原帖由 Kitty_hk 於 2009-6-12 10:01 PM 發表 查看引用來源
我無意引發

我地個個都有數以億計的種子

引用:
原帖由 Kitty_hk 於 2009-6-12 10:01 PM 發表
我無意引發

下:smile_14:
我唔係呀
我諗住入黎睇下
得既話識返個朋友咁解 ja ma:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆