上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  28.9k

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-16 05:04 PM 發表 查看引用來源所以可以同費蛇相處咁耐都相安無事既 giggs + scholes + 加利佬 都真係唔容易..... :smile_o12:
只係在一球會踢晒足球生涯都唔易喇...何況老闆係費蛇...:smile_o06::smile_o06:

準備收工.............

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-16 12:50 PM 發表 查看引用來源

可能佢步beckham條路....去阿奴陪操
有名有利, 真難估計他的未來:smile_40:

咁又一day

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-17 00:10 發表 查看引用來源
咁又一day
依家先一day :smile_41:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-6-16 05:33 PM 發表
只係在一球會踢晒足球生涯都唔易喇...何況老闆係費蛇...:smile_o06::smile_o06:
不過如果想當年隻飛boot個軌道飛左去第二個度....
打中佢地其中一個的話... 唔知又會唔會唔同歷史呢......... :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-17 12:58 AM 發表 查看引用來源不過如果想當年隻飛boot個軌道飛左去第二個度....打中佢地其中一個的話... 唔知又會唔會唔同歷史呢......... :smile_30:
佢地唔係賣樣...可能反應無咁大既....:smile_o10::smile_o10:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-6-17 00:56 發表 查看引用來源

依家先一day :smile_41:
由 16-JUN >>17-JUN :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 im18xcm 於 2009-6-17 00:58 發表 查看引用來源

不過如果想當年隻飛boot個軌道飛左去第二個度....
打中佢地其中一個的話... 唔知又會唔會唔同歷史呢......... :smile_30:
呢個可能性好低...

呢代禾諗朗尼&費查會一直系MANUTD到老費退休

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-17 12:10 AM 發表 查看引用來源
咁又一day
洗走波衫d沙泥:smile_14:
都洗左半day:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆