上一頁下一頁
發新話題

~徵一班鍾意講波睇波既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
738  6.6k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-9 05:24 AM 發表 查看引用來源
有無第二條link 呀~:smile_41:
整返好啦~自己打呀麻煩晒
3男s 2女s .com

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-9 05:22 AM 發表 查看引用來源
都係一句啫~ 唉...球証始終都係球場既一部份~:smile_24: :smile_24:
我都有睇車仔~球証有d離譜.....但係已成過去lu....:smile_42:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-9 05:23 AM 發表
咁而家睇緊咩戲呀~
敗犬女王 and 命中注定我愛你

引用:
原帖由 y_e_e 於 9/5/2009 05:26 發表 查看引用來源

敗犬女王 and 命中注定我愛你  
係咪架~:smile_38:

引用:
原帖由 6號仔 於 9/5/2009 05:25 發表 查看引用來源
整返好啦~自己打呀麻煩晒
3男s 2女s .com
okok~:smile_38:

引用:
原帖由 bb009 於 9/5/2009 05:25 發表 查看引用來源

我都有睇車仔~球証有d離譜.....但係已成過去lu....:smile_42:
我都明白已經過去...但條氣唔順囉~:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-9 05:28 AM 發表
係咪架~:smile_38:
前半part就應該係後半part就5知la

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-9 05:30 AM 發表 查看引用來源
我都明白已經過去...但條氣唔順囉~:smile_22: :smile_22:
係有d唔"底"嘅.....最後一分鐘先失手...:smile_39:

引用:
原帖由 y_e_e 於 9/5/2009 05:32 發表 查看引用來源

前半part就應該係後半part就5知la
前半part 應該係命中註定識到你..後半part 就到時話我知呀~:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 bb009 於 9/5/2009 05:34 發表 查看引用來源

係有d唔"底"嘅.....最後一分鐘先失手...:smile_39:
失手係自己攞嚟既...球波亦係射得好靚~:smile_38:
不過成30分鐘打多一個, 都入唔到燕梳球, 邊有得賴吖~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆