上一頁下一頁
發新話題

《  天 堂 八  》

收藏  |  訂閱
745  15.5k

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-6 16:16 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30: 咁你幾時請我吃飯

妳黎探我先啦:smile_30:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-6 04:21 PM 發表

咪又係按摩推油拆骨之類,收費$1000至$100000不等

冇咩新意喎..有冇啲激啲架?:smile_38:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-6 04:25 PM 發表 查看引用來源

妳黎探我先啦:smile_30:

去邊度探你呀 :smile_30:

Sorry 行開一陣..

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-6 04:26 PM 發表 查看引用來源

去邊度探你呀 :smile_30:
上佢home lor :smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 16:16 發表 查看引用來源
埋單果陣你突然話要去 toilet...佢先咁講呀?

一出黎已經覺得佢唔對路架~
  佢D行為舉止令我覺佢因為我想媾佢,所以吊高黎賣
  之前傾計仲好和藹架
  果晚一出到黎已經當正我係觀音兵咁舞
  食完飯果下我咪扮晒野話位位$100諗住試下佢囉
  點知佢竟然咁CHEAP

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-5-6 04:28 PM 發表 查看引用來源

上佢home lor :smile_34: :smile_43:
佢住邊:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-5-6 16:18 發表 查看引用來源
跑緊山...係咁上下架喇...

跑咩山呀?

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-6 04:30 PM 發表 查看引用來源

之前傾計仲好和藹架
  食完飯果下我咪扮晒野話位位$100諗住試 ...
:smile_30::smile_30: 佢好靚架???

引用:
原帖由 啟天 於 2009-5-6 04:30 PM 發表 查看引用來源

之前傾計仲好和藹架
  食完飯果下我咪扮晒野話位位$100諗住試 ...
細路女黎架:smile_41:
咁既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆