上一頁下一頁
發新話題

240409~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~懷念ar叔(林尚義)

收藏  |  訂閱
745  5.5k

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-28 11:49 AM 發表 查看引用來源
你係一個唔盡責既食蕉!:smile_38:
除左搞大妳5負責,我乜都負責:smile_34:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-4-28 11:49 AM 發表
我大小解都冇問題:smile_38:
呢排冇窒住窒住咁喇咩?:smile_41:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-28 11:52 AM 發表 查看引用來源
呢排冇窒住窒住咁喇咩?:smile_41:
重淨有小小窒住窒住:smile_13:

未淨係比妳句句窒住窒住lor:smile_38:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-4-28 11:55 AM 發表
重淨有小小窒住窒住:smile_13:

未淨係比妳句句窒住窒住lor:smile_38:  
我地不嬲都係咁溝通架啦...你介意咩?:smile_45:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-28 11:59 AM 發表 查看引用來源
我地不嬲都係咁溝通架啦...你介意咩?:smile_45:
我不"男女男"都5介意,我怕妳5接受我ze

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-4-28 12:27 PM 發表
我不"男女男"都5介意,我怕妳5接受我ze  
你俾晒你啲錢我..我一定會好大方咁接受既!:smile_30:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-4-28 01:41 PM 發表 查看引用來源
你俾晒你啲錢我..我一定會好大方咁接受既!:smile_30:
難得妳係肯接受兩男1女玩3P "男女男",又5嬲果下大方ma,比哂D $$妳又點話ze~~

午安呀...:smile_38:

引用:
原帖由 Taylormade 於 2009-4-28 01:51 PM 發表 查看引用來源
午安呀...:smile_38:
食完lunch la~~~

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-4-28 01:48 PM 發表

難得妳係肯接受兩男1女玩3P "男女男",又5嬲果下大方ma,比哂D $$妳又點話ze~~
人一世物一世.....有機會咪見識下囉!你入左數就通知我啦!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆