上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友95

收藏  |  訂閱
740  6.6k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-9 11:11 PM 發表 查看引用來源

有呀 .我可能記錯呀.我都搵過呀:smile_39:
但頭3句是無錯的:smile_42:
妳肯定~

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-9 07:27 PM 發表 查看引用來源

我走了,byebye
看紅字,又說 6 點收工~:smile_41:

蓉蓉:smile_13: 放工喇:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-9 11:15 PM 發表 查看引用來源

妳肯定~
頭3句我肯定,不過找不到就算了,這歌已是多年了.我只是上一次在車上聽到.記憶不深.但歌詞意境是清幽的

蓉蓉HELLO~~~!!

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-9 11:17 PM 發表 查看引用來源

看紅字,又說 6 點收工~:smile_41:
無法呀,:smile_13: 在走的時候,boss來電要我等他回來:smile_39: :smile_39:
有急件呀.趕住出單上內地就要等他回來:smile_42:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-9 11:18 PM 發表 查看引用來源

頭3句我肯定,不過找不到就算了,這歌已是多年了.我只是上一次在車上聽到」:smile_27: .記憶不深.但歌詞意境是清幽的
我明天幫妳搵~

妳記錯歌詞等我搵餐死妳就............................:smile_34:

引用:
原帖由 080709 於 2009-3-9 11:18 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉:smile_13: 放工喇:smile_30:
見你咁開心,一定是工作得好呀.恭喜你

夫差踪未獲
訪問暫延遲
無可提筆伐
欠債未能還

久未問候.

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-9 11:21 PM 發表 查看引用來源

無法呀,:smile_13: 在走的時候,boss來電要我等他回來:smile_39: :smile_39:
有急件呀.趕住出單上內地就要等他回來:smile_42:
等待途中上網聊天~:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆