上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
738  4.5k

引用:
原帖由 moneyjj 於 2009-2-8 01:06 AM 發表 查看引用來源
各位...我要閃la...下次再傾過la:smile_40: :smile_38:
BYE BYE  :smile_42:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2009-2-8 01:07 AM 發表 查看引用來源

本來嬴好多.. 跟手輸返返去算唔算..:smile_13:
一個來回都算架喇...:smile_35:
下次羸番囉:smile_46:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2009-2-8 01:01 AM 發表 查看引用來源

你拎住野食佢地就唔走+ LA..    我屋企留下有一隻.. 餵過佢一次之後
次次佢都會行過尼磨我隻腳

你係邊區有咁多流浪貓丫??
我住近山黎架~ 成日見到, 有呢過bring 罐頭, 但係好重, 無理由隨身攜帶去餵貓....:smile_13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-8 01:08 AM 發表 查看引用來源

一個來回都算架喇...:smile_35:
下次羸番囉:smile_46:
要等出年LA :smile_39:  
年頭年尾食飯先有人陪我玩啤牌 :smile_44:

引用:
原帖由 moneyjj 於 2009-2-8 01:06 AM 發表 查看引用來源
各位...我要閃la...下次再傾過la:smile_40: :smile_38:
bb 啦  :smile_38:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2009-2-8 01:10 AM 發表 查看引用來源

要等出年LA :smile_39:  
年頭年尾食飯先有人陪我玩啤牌 :smile_44:
我都可以陪妳玩架啵:smile_47:

引用:
原帖由 Nikita_May 於 2009-2-8 01:09 AM 發表 查看引用來源

我住近山黎架~ 成日見到, 有呢過bring 罐頭, 但係好重, 無理由隨身攜帶去餵貓....:smile_13:
係丫  我都係見到佢 即刻去惠HONG買咋 仲撞啱有特價 買三罐  2罐仲可以拎返去做家用~
不過餵還餵  唔好比人見到丫

引用:
原帖由 心大人 於 2009-2-8 01:10 AM 發表 查看引用來源

我都可以陪妳玩架啵:smile_47:
你  要讓我+喎 :smile_40:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2009-2-8 01:12 AM 發表 查看引用來源

係丫  我都係見到佢 即刻去惠HONG買咋 仲撞啱有特價 買三罐  2罐仲可以拎返去做家用~
不過餵還餵  唔好比人見到丫
:smile_39:  我個到唔近supermarket~~ 不過我又驚佢地抓禾~~
y 呀?:smile_14:

引用:
原帖由 Samll_pig 於 2009-2-8 01:12 AM 發表 查看引用來源

你  要讓我+喎 :smile_40:
win 你既, lost 佢的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆