上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R455♡

收藏  |  訂閱
740  6.8k

引用:
原帖由 新手子路 於 2009-2-1 03:34 PM 發表 查看引用來源

............................................................

未講夠
係我唔好,問去海洋公園:smile_13:

引用:
原帖由 合桃so 於 2009-2-1 15:46 發表 查看引用來源
激屎我:smile_22::smile_22:返完大6靚野tim:smile_42:
你為食就為食啦:smile_45:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-1 15:47 發表 查看引用來源

係我唔好,問去海洋公園:smile_13:
唔關你事

佢哋班人仔, 無機會都會講, 何況有位俾佢哋入:smile_45:

d人整d野好好味:smile_13:由其係d雞同d扣肉:smile_47:
引用:
原帖由 新手子路 於 2009-2-1 03:49 PM 發表 查看引用來源

你為食就為食啦:smile_45:

引用:
原帖由 合桃so 於 2009-2-1 15:51 發表 查看引用來源
d人整d野好好味:smile_13:由其係d雞同d扣肉:smile_47:
肥雞皮加肥豬肉:smile_30:

咩ja:smile_45:咁海C係咬訓練員ma:smile_13:
新聞刀有up la:smile_30::smile_30::smile_03::smile_03:
引用:
原帖由 新手子路 於 2009-2-1 03:50 PM 發表 查看引用來源

唔關你事

佢哋班人仔, 無機會都會講, 何況有位俾佢哋入:smile_45:

引用:
原帖由 合桃so 於 2009-2-1 15:55 發表 查看引用來源
咩ja:smile_45:咁海C係咬訓練員ma:smile_13:
新聞刀有up la:smile_30::smile_30::smile_03::smile_03:
我唔係講呢樣:smile_45:

殘奧呀, 臭蟲:smile_45:

引用:
原帖由 新手子路 於 2009-2-1 03:50 PM 發表 查看引用來源

唔關你事

你們食過一碗粥,每匙都一定有蠔屎or皮蛋or江搖柱,好飽:smile_27: 阿婆好重手,我個湯碗食左10件蠔....好咸:smile_27:

d雞唔肥架:smile_47:好有雞味:smile_40:手C仲正
引用:
原帖由 新手子路 於 2009-2-1 03:52 PM 發表 查看引用來源

肥雞皮加肥豬肉:smile_30:

引用:
原帖由 清純 於 2009-2-1 15:57 發表 查看引用來源

你們食過一碗粥,每匙都一定有蠔屎or皮蛋or江搖柱,好飽:smile_27: 阿婆好重手,我個湯碗食左10件蠔....好咸:smile_27:
我未食過, 不過我諗臭蟲會食過:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆