上一頁下一頁
發新話題

口爆

收藏  |  訂閱
339  42.4k

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-1-27 04:56 PM 發表 查看引用來源
係男人都鐘意口爆:smile_47: :smile_47: :smile_47:
但有d男人又話~~無咩特別咋喎:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-28 05:09 PM 發表 查看引用來源

但有d男人又話~~無咩特別咋喎:smile_27: :smile_27: :smile_27:
俾著我就會想知下女方的感受同反應多D。

我鍾意的女玩口交.

引用:
原帖由 亞叔 於 2009-1-27 05:54 PM 發表 查看引用來源
爆缸好啲喎:smile_35:  
係咪肛爆 我都有玩喎

引用:
原帖由 bigjj883 於 2009-1-28 02:45 AM 發表 查看引用來源
爆完口入面,含住jj好舒服。
我都係幫我老公咁樣啜, 啜乾晒佢

我條仔吹唔爆,成日話我食唔晒成條蕉唔夠爽喎~
又粗又長好難食晒麻~頂住喉嚨~我都唔想架~
講得多我都覺得唔開心~好似好失敗~自尊心又有dd受損~:smile_13:  

我都係比佢口射,吞精,吞完精再慢慢吸佢龜頭上d精咋~:smile_47:

尋日岩岩試完

引用:
原帖由 Seductive 於 2009-1-30 08:37 PM 發表 查看引用來源

我都係幫我老公咁樣啜, 啜乾晒佢
damn u husband is lucky to have wife like u, no wonder he wont eat outside...but u ... u have to get more practise and get your mind wild fr outsider !! i praise u !

尋晚口爆完,繼續含住噬,j頭超hi

引用:
原帖由 bcm 於 2009-1-30 08:42 PM 發表 查看引用來源
我條仔吹唔爆,成日話我食唔晒成條蕉唔夠爽喎~
又粗又長好難食晒麻~頂住喉嚨~我都唔想架~
講得多我都覺得唔開心~好似好失敗~自尊心又有dd受損~:smile_13:  

我都係比佢口射,吞精,吞完精再慢慢吸佢龜頭上d精咋 ...
其實佢地最敏感係頭果3-4吋, 你果部份啜多d, 九淺一深咁啜, 跟住你feel到佢就出就加速度......:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆