上一頁下一頁
發新話題

☆♡♥♡誠徵想2009想成家做老襯男仕♡♥♡☆

收藏  |  訂閱
726  7.0k

引用:
原帖由 清純 於 28/12/2008 16:02 發表 查看引用來源

係,因為我本身己比同年成熟,如果個男仔唔夠阿爸feel照顧唔到我:smile_39:
一定大過我係首要條件,其次可以照顧自己穩定收入,自己都養唔掂,我跟佢做咩:smile_42:
我好同意妳 GE 講法 !!

引用:
原帖由 bulluck 於 2008-12-28 04:01 PM 發表 查看引用來源

有d幾準:smile_44:
呢d資料,可以幫助我瞭解下,我唔會迷信,研究下都好:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2008-12-28 03:59 PM 發表 查看引用來源

遇到真正的對象,自然會用心去愛,你穿咩碼衫:smile_41: 我都係中同大到穿梭,我成日減下又食下,肥死啦:smile_44:
肥肥地可愛d

引用:
原帖由 清純 於 28/12/2008 16:02 發表 查看引用來源

係,因為我本身己比同年成熟,如果個男仔唔夠阿爸feel照顧唔到我:smile_39:
一定大過我係首要條件,其次可以照顧自己穩定收入,自己都養唔掂,我跟佢做咩:smile_42:
但係女人....在一定程度上都應留有後路......在必要時都有個錢用....
唔好靠晒男人.........

引用:
原帖由 粗麵 於 2008-12-28 16:00 發表 查看引用來源

我唔mind架....:smile_35: :smile_35:
only吹水朋友of coz冇所謂啦~
不過去到個種就...:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 28/12/2008 16:06 發表 查看引用來源

呢d資料,可以幫助我瞭解下,我唔會迷信,研究下都好:smile_40:
咁就岩啦.....唔好迷信呀 !!

引用:
原帖由 sze167 於 2008-12-28 04:04 PM 發表 查看引用來源
我都唔係入來溝女 ge .........咁我要唔要 out 呀 ??
我無話非應徵者唔入得,表明身份我知就得:smile_40:

引用:
原帖由 清純 於 2008-12-28 04:02 PM 發表 查看引用來源

hi,留意你的行踪好耐,以這樣的条件冇理由找不到你杯茶

引用:
原帖由 ccww1 於 2008-12-28 04:13 PM 發表 查看引用來源

邊種:smile_14::smile_40:

引用:
原帖由 ccww1 於 28/12/2008 16:13 發表 查看引用來源

我認為 discuss 都係吹水好 d .........好多人係度搵食 ( 男女都係 ) !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆