上一頁下一頁
發新話題

花 1007

收藏  |  訂閱
739  6.9k

又番黎

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-7 02:00 PM 發表 查看引用來源

活潑和恬靜好像......
對...不能對自己太差....
我是這樣的.:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一定,自已不愛自已,更不會去另other了:smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-7 14:08 發表 查看引用來源
出去食野, 個肚打ing :smile_44:
去啦...唔好餓壞個胃就得架啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-7 14:10 發表 查看引用來源

我是這樣的.:smile_30: :smile_30: :smile_30:
一定,自已不愛自已,更不會去另other了:smile_34:
人,要學會珍惜自己,
只有這樣,才能懂得怎麼去珍惜對方~!!!

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-7 02:09 PM 發表 查看引用來源

明白....
不予追問...
免得妳們尷尬
你千萬不要說(妳們).只是我呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2008-12-7 14:12 發表 查看引用來源

你千萬不要說(妳們).只是我呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好得...沒問題....

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-7 02:04 PM 發表 查看引用來源
你都有料啦:smile_30:
我行開陣, 你有時間就幫我招呼朋友,byebye
你要走呀.祝你有快樂的星期天:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-7 02:07 PM 發表 查看引用來源
我去黃金買 ram, 未必行出面.... 如果唔逼就行個圈, 唔係就返屋企
你大把fd fd,要他們護花呀:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-7 02:13 PM 發表 查看引用來源

好得...沒問題....
"穿煲了:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 閃人王 於 2008-12-7 02:11 PM 發表 查看引用來源

人,要學會珍惜自己,
只有這樣,才能懂得怎麼去珍惜對方~!!!
但是講時容易做時難:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆