上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)9

收藏  |  訂閱
749  18.3k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-7 04:29 PM 發表 查看引用來源

拎住張咭去櫃面仲要..........:smile_30:低買.低買:smile_30:  
仲要加多個好幸福 + 老襯的表情...........:smile_47:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-7 04:26 PM 發表 查看引用來源

我 之前 果 架.........好 似............12"????? 哈哈......:smile_04:
12"真係小童喎

引用:
原帖由 peteryiu2008 於 2008-12-7 04:18 PM 發表 查看引用來源
how to join ur events???  
引用:
原帖由 k020202 於 2008-12-7 01:36 PM 發表 查看引用來源
我想參加不過怎樣找你?
50 分 以 上......PM 我 ...你 既 MSN  OR 電話

大家好:smile_38:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-12-7 05:08 PM 發表 查看引用來源

12"真係小童喎
:smile_35: 唔 會 跌 @@.........哈哈..........就 得 架 啦..........

引用:
原帖由 peterandu 於 2008-12-7 05:11 PM 發表 查看引用來源
大家好:smile_38:
HI....SILVER MEMBER.......請 教: 點 樣 賺 金 幣 架???

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-12-7 04:47 PM 發表 查看引用來源

仲要加多個好幸福 + 老襯的表情...........:smile_47:
引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-7 04:29 PM 發表 查看引用來源

拎住張咭去櫃面仲要..........:smile_30:低買.低買:smile_30:  
痛.............且 快 樂 著............ :smile_46:

傳 說 ........男 人 拎.......個 銀 包 出 來 果 時, 係 最 有 型.........:smile_30:

我 都 識 1 齊 回 啦 啦.................:smile_34:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-7 05:16 PM 發表 查看引用來源

HI....SILVER MEMBER.......請 教: 點 樣 賺 金 幣 架???
不用客氣:smile_44:  論壇遊戲 » 金牌遊戲區 » 香港討論區論壇遊戲 之 五圖十八區 :smile_38:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-7 17:24 發表
我 都 識 1 齊 回 啦 啦.................:smile_34:
有人話你吾識咩:smile_41: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆