上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.1k

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-3 01:18 PM 發表 查看引用來源
Good afternoon to all :smile_15:
good afternoon~

午安喎:smile_40:
大家今日有咩節目呀

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-3 01:39 PM 發表 查看引用來源
午安喎:smile_40:
大家今日有咩節目呀
FYI

燒烤場地址: 大埔汀角路地段17 ( 汀角村斜對面 )

公共交通: 75k 巴士或 20c 專線小巴

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-3 01:42 PM 發表 查看引用來源

FYI

燒烤場地址: 大埔汀角路地段17 ( 汀角村斜對面 )

公共交通: 75k 巴士或 20c 專線小巴

http://i252.photobu ...
好詳細....唔該野豬....但我會叫過客記住先

野豬, 想問o下當日單車人士係一齊踩入去大尾篤, 定係還車之後搭車入去:smile_41:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-3 14:01 發表

好詳細....唔該野豬....但我會叫過客記住先
我冇人性+冇記性+冇人要.....:smile_40:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 15:37 發表
野豬, 想問o下當日單車人士係一齊踩入去大尾篤, 定係還車之後搭車入去:smile_41:
hihi  at123:smile_15: ...

好似係還車後步行15分鐘去燒烤塲...(路透社提供):smile_35:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 03:37 PM 發表 查看引用來源
o係 大尾篤(燒烤塲)還車 (the BBQ site) you know ga

仲有我見到呢張banner~~

直接踩入BBQ 場還車,
相當方便~

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-3 16:14 發表

o係 大尾篤(燒烤塲)還車 (the BBQ site) you know ga
你都好飄忽喎:smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 04:27 PM 發表 查看引用來源

你都好飄忽喎:smile_30:
所以都係問清楚~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆