上一頁下一頁
發新話題

0v0sIu瑤日記page.1,24 *page.12,16附加相相一大張

收藏  |  訂閱
414  27.2k

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2008-11-8 01:36 PM 發表 查看引用來源
你地要溝 siu瑤 就你地既事.. 唔好借我過橋話我乜話我物 . 低樁 :smile_45:
迪迪...唔好激氣!!

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-8 01:38 PM 發表 查看引用來源

見到都想食:smile_47: :smile_47:
哈哈...搵返件嘛!!:smile_47:

引用:
原帖由 bigkin99 於 8/11/2008 09:31 PM 發表 查看引用來源

真係好正
ching 你真識貨.............

引用:
原帖由 奶瓶 於 8/11/2008 09:40 PM 發表 查看引用來源

哈哈...搵返件嘛!!:smile_47:
搵妳咪搞掂囉:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2008-11-8 08:50 PM 發表 查看引用來源
以下為個人意見~不喜勿插

感覺上係一個細路女吹水POST

內容太多火星文+表情符號 (即係0v0..-口-..呢d)

做得空姐都係比較成熟少少 or 思想大個d 既....呢類人大部份都唔會咁樣打字既~加上內容.....唔識講 ...
我自己都覺得都係...
我覺得各位男網友太沈迷係依個post,,
我覺得大家都唔去考究樓主所講既說話真實,,,
淨係幻想自己係當中既男主角..
phoebe_lo 就係一個局外人,,就睇得真,看得見..
不過,我曾經自己都被樓主所講既情節吸引住,,,
但係始終都係網絡世界,,,,,勸大家唔好太沈迷了,,

個人既意見,,,不喜勿插

加相喇﹐唔該:smile_40:

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-8 01:41 PM 發表 查看引用來源

搵妳咪搞掂囉:smile_47: :smile_47:
我已經俾企企..迪迪佢地包左啦
你要等多排先啦

回覆 1# 的帖子

amazing....

引用:
原帖由 奶瓶 於 8/11/2008 09:42 PM 發表 查看引用來源

我已經俾企企..迪迪佢地包左啦
你要等多排先啦
:') :') 我唔劑..............

引用:
原帖由 lipailam 於 2008-11-8 01:43 PM 發表 查看引用來源

:') :') 我唔劑..............
乖乖...最多佢地之後就到你啦:smile_47: :smile_47:
我地又去行山....呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆