上一頁下一頁
發新話題

雪雪徵七友年齡不限[PART 3]

收藏  |  訂閱
751  5.9k

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:40 PM 發表 查看引用來源

唔出奇架 WET妹濫交又OPEN..

不過錢銀..我都好驚比人呃..

我有時諗有D WET妹會唔會 扮晒同條仔一起 其實自己唔掂 要呃下錢..
咁就唔係wet妹都一樣有機會呃水啫!:smile_45: :smile_45:
而且內裡同外表未必一樣嘅,我一樣都識啲女仔外表斯文,內裡open啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:35 PM 發表 查看引用來源

唉...錢銀...性病...落仔...:smile_27: :smile_27: :smile_27:

煩到死..

不過你起碼開心過 拖過咁索既靚女出街..
咁我果個冇性病,冇落仔ga...........:smile_30:
不過成日high大!!要去接佢!!!
間中又保識佢....仲有好多好多:smile_39:

引用:
原帖由 iams 於 2008-10-19 06:45 PM 發表 查看引用來源

咁就唔係wet妹都一樣有機會呃水啫!:smile_45: :smile_45:
而且內裡同外表未必一樣嘅,我一樣都識啲女仔外表斯文,內裡open啦:smile_30: :smile_30:
係咩?!!

咦..我都有INTEREST識呢D喎

仲好玩呀!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:43 PM 發表 查看引用來源

公司一個月有幾多日不扣薪SICK LEAVE呀

攞盡佢 間唔中浦一兩晚平日夜晚囉..

平少少吖痳 HAHAHA

或者唔得就浦星期六日 !
老啦,而家啲D場又唔啱浦,叫我排幾粒鐘入場我就真係咪攪!:smile_13: :smile_13:
而且都費時俾啲靚妹話我老餅啦!:smile_30:

引用:
原帖由 ch1234567 於 19-10-2008 18:38 發表 查看引用來源
我諗住錫.....................................................手仔
咁咪成手你d口水

引用:
原帖由 ch1234567 於 2008-10-19 06:47 PM 發表 查看引用來源
咁我果個冇性病,冇落仔ga...........:smile_30:
不過成日high大!!要去接佢!!!
間中又保識佢....仲有好多好多:smile_39:
唉 

毒品害人 影響一生

引用:
原帖由 cow.x 於 19-10-2008 18:39 發表 查看引用來源

我都好細食咋喎,但係唔知點解十號風球都吹我唔郁
你係牛一定要重磅
唔係賣唔倒好價錢架

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-19 06:47 PM 發表 查看引用來源

係咩?!!

咦..我都有INTEREST識呢D喎

仲好玩呀!!!!!
其實好多女仔都係咁!:smile_38: :smile_38:
我之前公司有幾個女同事都係啲咁嘅人!:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 iams 於 2008-10-19 06:48 PM 發表 查看引用來源

老啦,而家啲D場又唔啱浦,叫我排幾粒鐘入場我就真係咪攪!:smile_13: :smile_13:
而且都費時俾啲靚妹話我老餅啦!:smile_30:
排幾粒鐘..HAHAH~~

乜唔係依GA冇乜D場拿咩..:smile_41:

睇NEWS..

引用:
原帖由 iams 於 19-10-2008 18:40 發表 查看引用來源

咁就啱啦,幾驚張床太大,要分得咁遠嚟瞓!而家可以瞓得埋啲:smile_30: :smile_30:
唔得wo
多一個人訓落黎張床都會"林"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆