上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  116.0k

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-12-1 20:35 發表 查看引用來源
事隔幾個禮拜,事件又突然間鋒迴路轉,因為接手同佢公司deal果位同事另有要務處理,而老頂又見件事已經掉淡左,將同佢公司deal哩個任務交番比我做。
剛巧現時我公司有個新project,有部份要外判搵人合作,老頂心見中 ...
Take care la!!!
:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-11-8 06:42 PM 發表 查看引用來源

我知佢係有心玩我,但係我到宜家都估唔到佢係咩用意,宴會果晚佢唔拒絕我送佢返屋企,難度佢有心引我番佢屋企然後玩x我。
或是我係佢屋企有d野令佢感到不快?
咁你地覺得我宜家係唔係冇x晒機會?
話晒女人三十如 ...
樓主,

唔係故意唱反調,只不過,我同其他師兄既觀點唔同。

個人認為,條女既底線可能只係淨係俾你睇而令佢自己有人讚佢既身裁,並唔係俾你上。

無錯,條女三張、獨居,對性都會有一定需求,但,唔一定要俾你。佢要既,仲要有d talent既,如果仲要有幾分資色既,大可以去老蘭慢慢睇、慢慢揀。點解個對象一定要揀你?唔揀你老頂?

係!佢叫你上佢屋企,著得性感,係真係有可能想引誘你。但同時,亦只不過想睇下你狼狽既反應,以及你既口不對心!點解?1. 因為女人鍾意見到男人為自己神不守舍,醜態百出;但,唔代表佢要你做進一步行動!2. 因為佢想證明俾自己睇,天下男人只得兩種:咸濕,同非常咸濕。

個人認為,你上一次對佢咁樣,佢基本上已認定你係「咸濕」,除非張單對佢好緊要,緊要到佢可以將佢一直堅持既信念放底,否則,你都係算罷啦!

如果我係你,由今日開始,就放風過去,話因為你上次俾佢屈,心有不甘,唔鬼俾生意佢!(風姐......事後可以話冇d咁既事)佢志在必得你既生意?你更加要佢明:凡事,唔係必然既......

引用:
原帖由 s55amg 於 2008-10-1 12:00 PM 發表 查看引用來源
個女人年幾幾大呀??

我覺得條女唔係想食你
只係show-off自己啫
衣著是人的喜好
不耍想太多
係度食勿係度"柯"

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2008-12-2 11:01 AM 發表 查看引用來源

樓主,

個人認為,條女既底線可能只係淨係俾你睇而令佢自己有人讚佢既身裁,並唔係俾你上。

無錯,條女三張、獨居,對性都會有一定需求,但,唔一 ...
完全同意......想想你老頂嘅訓話la
係度食係度"柯"
得不賞失

引用:
原帖由 pnwebman 於 2008-10-1 11:52 AM 發表 查看引用來源
我遇到有咁既事情。
我因事上去一個女人既屋企,佢工作既公司同我既公司有商務合作往來。佢著左一件半透視既性感睡袍,凸晒點不在話,重可以見到內裡除左一條迷你內褲外,完全係真空既。但係佢並冇任何特別挑逗性的 ...
你有福氣.....

樓主, 我唔係想話你, 不過你一開始就已經企圖不軌, 學你話... 佢都係醒目女, 佢點會唔知?  佢玩你jar... 小朋友, 當冇事發生過, 比d專業工作精神佢睇....

你o係公司係 senior? 可以有權決定到個 deal 唔比佢做?  如果唔係, 我勸你小心d 處 理呢個 deal, 唔係比佢篤多一野你可能連份工都冇埋... 你已經有前科架喇... 萬一比佢再捉到你痛腳, 加埋上次單次, 佢搵佢老闆再o係你老頂面前隊你一獲... 你公司未 cut 人你就已經要執包服喇...

你再玩落去... 就會由本來男女關係, 變左做公司政治... 好麻煩架....如果你未到呢個級數, 都係離場罷啦...:smile_39:

:smile_35: 好想知樓主發展成點!不過佢冼左你一次!真係小心為上

談判技巧千古不變原則:你緊我唔緊!

我覺得,勝負未分;我意思係,唔一定話要唔要扑她,講真要扑野花幾百蚊就得

但呢個遊戲好玩在於,ok,你覺得你吸引到我好想扑你?fine,就讓我證明比你睇,既然你喜歡玩野,我就同你business to business

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2008-12-2 11:01 AM 發表 查看引用來源

樓主,

無錯,條女三張、獨居,對性都會有一定需求,但,唔一 ...
師兄既分析非常好.....我今次會小心應付,公還公,私還私,我會揸正黎做。
不過到今日佢都重未主動聯絡我,擺出好似唔自在單生意咁款,實在唔知佢打D咩鬼主意?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆