上一頁下一頁
發新話題

★☆肥友徵友區☆★...徵 男女18至99有眼耳口鼻 part 274

收藏  |  訂閱
740  8.7k

引用:
原帖由 未日 於 2008-10-22 04:00 PM 發表 查看引用來源

oic...:smile_13: :smile_13:
咁你要再加油喇:smile_34:
又見到妳們一起啦

引用:
原帖由 martin384 於 2008-10-22 05:29 PM 發表 查看引用來源

又見到妳們一起啦
做咩𥄫實我地:smile_14: :smile_14: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 未日 於 2008-10-22 05:26 PM 發表 查看引用來源

我忙左好耐喇,做到頭暈:smile_27: :smile_27:
仲做緊,仲差1份:smile_30: :smile_30:
我嬲嬲地去讀看更牌算了~~哈哈

引用:
原帖由 martin384 於 2008-10-22 05:31 PM 發表 查看引用來源

我嬲嬲地去讀看更牌算了~~哈哈
點解既:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 未日 於 22/10/2008 05:26 PM 發表 查看引用來源

我忙左好耐喇,做到頭暈:smile_27: :smile_27:
仲做緊,仲差1份:smile_30: :smile_30:
我今日成日都頭痛添LA:smile_27: :smile_27: 我只O係差二佰幾萬貨數要放埋落公司盤數就攪掂LA 不過計到我頭都大埋:smile_27:

引用:
原帖由 未日 於 2008-10-22 05:32 PM 發表 查看引用來源

點解既:smile_41: :smile_41:
容易找工作嘛~

引用:
原帖由 martin384 於 22/10/2008 05:29 PM 發表 查看引用來源

又見到妳們一起啦
馬糞:smile_38: ...................O丫.....................唔O係.....................應該O係馬田先O岩

引用:
原帖由 ~希文~ 於 2008-10-22 05:34 PM 發表 查看引用來源

我今日成日都頭痛添LA:smile_27: :smile_27: 我只O係差二佰幾萬貨數要放埋落公司盤數就攪掂LA 不過計到我頭都大埋:smile_27:
你都就收工LU,遲D再計啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 martin384 於 22/10/2008 05:35 PM 發表 查看引用來源

容易找工作嘛~
你咁都得啊:smile_19: 做看更好辛苦GA, 而且又冇得放紅日, 人工又唔高, 要求又多, 時間又長, 你都O係見多幾份慢慢搵LA:smile_46:

引用:
原帖由 未日 於 22/10/2008 05:37 PM 發表 查看引用來源

你都就收工LU,遲D再計啦:smile_30: :smile_30:
計完LA, 不過其中有條數都幾尷尬, 同其他差成一半價錢, 但O係D貨一樣而且重量又差唔多, 照出一定會有問題GA嘛, 不過唔理住喇, 聽日先再諗喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆