上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  67.3k

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-25 11:25 AM 發表 查看引用來源
係啊~ 我會好似親生妹妹咁對佢

不過有時 想剃過到又剃5到

一剃就有少 流血 :smile_27:
駛唔駛幫手,我手夠勢好D

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-25 11:45 AM 發表 查看引用來源
哦係咩? 我同bf 講左... 我剃左毛毛啊
咁而家~~~都係5好喇留長佢啦~~
刮光的毛似未發育又靚D,你又話跟 Angela 甘做?

回覆 1# 的帖子

樓主, 你好索下喎....:smile_47: :smile_47:

下文我有空先會寫

點解冇返黎睇幾日,咁多頁傾左脫毛既? 會唔會你地搞錯題目ar,我開thread傾修剪又唔見你地入黎正經講

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 23:36 發表 查看引用來源
下文我有空先會寫

點解冇返黎睇幾日,咁多頁傾左脫毛既? 會唔會你地搞錯題目ar,我開thread傾修剪又唔見你地入黎正經講
我都幾日冇黎嚕.. 掛住打機XD

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 11:36 PM 發表 查看引用來源
下文我有空先會寫

因為大家都忘記不了女神你之前的脫毛相
所以興智大發

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 11:36 PM 發表 查看引用來源
下文我有空先會寫

放番條 link 出嚟吖...

引用:
原帖由 raymond8 於 2008-9-25 11:54 PM 發表 查看引用來源

放番條 link 出嚟吖...
立計算日子,女神D 毛長番咭咭地la.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-9-25 23:36 發表 查看引用來源
下文我有空先會寫

唔好勞氣啦, 呢度係咁架啦
再者, 香港地大多數人都認為 性 是 "不正經" 的, 又怎會認真的講吖

引用:
原帖由 clarie_tang 於 2008-9-25 04:02 AM 發表 查看引用來源
um. .. 係ar 剃毛毛ma~~:smile_14:
有冇剃毛相, send to me pls.  ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆