上一頁下一頁
發新話題

從淑女變性女,Irene的淫蕩秘密日記update p.48第10篇

收藏  |  訂閱
762  505.1k

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-8-12 01:00 PM 發表
估唔到冇上2日會多左咁多reply...thx a lot
至於真假呢個問題呢...
我都係果句,我寫既全部都係base on真係發生過既事實
只係係好小部分(例如呻吟聲方面)有小小修改
都係果句囉~信就信,唔信既當故仔睇 ...
真係好羨慕豪仔Lo -33-"
點解我唔係你個仔個 fd 呀 :')
真係好想同Irene姐姐黎一次"
Irene姐姐講到自己好多水:smile_47: 好想知道依樣係唔係真

引用:
原帖由 天宮之門 於 2008-8-12 16:02 發表

真係好羨慕豪仔Lo -33-"
點解我唔係你個仔個 fd 呀 :')
真係好想同Irene姐姐黎一次"
Irene姐姐講到自己好多水:smile_47: 好想知道依樣係唔係真
咁你係咪青頭仔先
定係技術高超大JJ 呀:smile_46:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-12 04:23 PM 發表

咁你係咪青頭仔先
定係技術高超大JJ 呀:smile_46:
我算係半個青頭掛"
上次入左1半" 條女都冇反應
搞到我冇心情" 之後都冇搞埋落去
唔知算唔算仲係青頭呢@@"?

- -點解你地個個都咁好"性"呀
你估個個都可以好似豪仔咁好彩咩
你地唔覺你地係到搵irene姐姐佢扑野
真係好咩...
人地都係分享下佢ge經歷姐
洗5洗咁呀...
要破處走去叫雞啦
又好技術
又會服侍你地
係咪先

/口\ 做咩咁串w0"
我地依d挑逗"係情趣黎架"

何況我肯"Irene姐姐都唔肯La""
我依d呆下呆下Ge後生仔~ ~
邊岩Irene姐姐"

好正呀!! Irene 唔該快d出下集啦!!!

可唔可以約你一齊玩下, 我鐘意role play! 有興趣試下嗎?:smile_40:
請pm 我!

開心就可以,做乜都不要緊啞

I am looking forward her sharing the rest of the story.

引用:
原帖由 Irene_P 於 2008-6-28 02:34 AM 發表
hi,大家好
我叫Irene,今年39歲
已經結左婚十幾年了,個仔今年都16歲
我同我老公,仔一家3口住係九龍區一個屋苑
屋企環境都算好,間屋1000尺左右,3房2廳
老公係做酒店業的,我早年都仲有番工,而家就可以話係家庭主婦 ...
morning irene

no more 'hot' stories to share ?

have a nice day

Irene,你真係相當受歡迎呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆