上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 11:54 AM 發表

我又推!:smile_30: :smile_30: 夠人啦!
夠唔夠女啊!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小胡子 於 2008-6-12 11:59 AM 發表
夠唔夠女啊!!!!!:smile_30: :smile_30:
6組女..............你話呢?

蒲頭一推:smile_15:

.........Saturday..is my first time join..... :smile_30:
puxxy....puxxy.....puxxy....

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-12 10:18 AM 發表

睇反應啦,如果有CHING想下個星期又黎,我又再搞囉!:smile_04:
COPY兄, 如7月開團, 我一定去, 到時記得開post, 我會即刻報名PM你。

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-12 08:56 AM 發表

早晨!
哈哈!佢同我咪差唔多!我都係2日內吹夠50至可以PM!不過都幾辛苦,又要做野又要吹水!星期六要好好享受下至得!
去貼圖區貼兩野,都已經夠分啦!

引用:
原帖由 outbox 於 2008-6-12 12:41 PM 發表

COPY兄, 如7月開團, 我一定去, 到時記得開post, 我會即刻報名PM你。
7月中之前都得,7月尾我隻 老虎翻動物園,唔走得,8月尾再開!:smile_30:

以下兩位人兄,你地手提點搞,都搵你地唔到!
明天下午再唔通,當棄權!

黃昏黑天使
hoho198

我都推推先

引用:
原帖由 earth008 於 2008-6-12 12:45 PM 發表

去貼圖區貼兩野,都已經夠分啦!
咦? 可以咁嫁咩?我又唔知喎!早知唔駛咁辛苦喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆