上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.5k

引用:
原帖由 mm28 於 14-6-2024 21:25 發表 查看引用來源

有啲肚腩但閪肥🤣😆不過多水多汁🤭🤭🤫🤫C級可以啦,不過張相係托起咗🤣🤣對波未鬆嘅

有時間講埋同佢3p最後出野果段先
多水多汁、隻鮑又夠肥美、又夠淫。。。正呀😍😆

就算個樣平凡D
身材普通D
但扑起上黎夠淫夠放
同佢扑起上黎一定HIGH過
大波樣靚既死魚
以前有個人妻就係咁
多P時真係不得了
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-15 00:27 發表 查看引用來源

家姐絕對夠淫夠放,真係屌到佢好high時,我地又好high

引用:
原帖由 88yes 於 2024-6-15 01:29 發表 查看引用來源
就算個樣平凡D
身材普通D
但扑起上黎夠淫夠放
同佢扑起上黎一定HIGH過
大波樣靚既死魚
以前有個人妻就係咁
多P時真係不得了

上次最high係睇住William屌到㷫抽條嘢出嚟塞入佢個口度射精,我仲托住佢條腰大力抽插緊家姐,佢啲閪水喺我條嘢同佢個窿之間湧出嚟唧唧聲啪啪聲,個畫面真係極其淫賤🤭🤣

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-15 08:15 發表 查看引用來源

上次最high係睇住William屌到㷫抽條嘢出嚟塞入佢個口度射精,我仲托住佢條腰大力抽插緊家姐,佢啲閪水喺我條嘢同佢個窿之間湧出嚟唧唧聲啪啪聲,個畫面真係極其淫賤🤭🤣 ...
呢個畫面咁激,當時一定好硬,如果吾係射入口,係射喺面上感覺會仲淫😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-6-15 08:39 發表 查看引用來源

呢個畫面咁激,當時一定好硬,如果吾係射入口,係射喺面上感覺會仲淫😆
William當然係硬啦屌到個龜頭都紅曬🤭本來係射喺家姐個嘴外面,家姐臨到佢出嘢個下仲擘開個口啜吸佢龜頭,係男人當時都唔會理射曬入去啦🤣家姐個嘴邊同塊面都有佢啲精液🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 15-6-2024 08:15 發表 查看引用來源

上次最high係睇住William屌到㷫抽條嘢出嚟塞入佢個口度射精,我仲托住佢條腰大力抽插緊家姐,佢啲閪水喺我條嘢同佢個窿之間湧出嚟唧唧聲啪啪聲,個畫面真係極其淫賤🤭🤣 ...
睇到師兄你寫都覺得淫😍家姐叫到拆天?😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-15 08:54 發表 查看引用來源
William當然係硬啦屌到個龜頭都紅曬🤭本來係射喺家姐個嘴外面,家姐臨到佢出嘢個下仲擘開個口啜吸佢龜頭,係男人當時都唔會理射曬入去啦🤣家姐個嘴邊同塊面都有佢啲精液🤭🤭 ...
自動波,真係淫到乜咁

最爽就係抽出黎隊入條女個口
跟住佢係咁吸啜
我成個人軟晒
睇到係佢咀邊流啲米青出黎
難忘畫面
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-15 08:15 發表 查看引用來源

回覆 263# mm28 的帖子

超淫可能次次都要玩3P,先至滿足🤣🤣🤣🤣🤣🤣

食大咗胃口
可能真係返唔到轉頭
只會越食越多
引用:
原帖由 bb631631 於 2024-6-15 14:41 發表 查看引用來源
超淫可能次次都要玩3P,先至滿足🤣🤣🤣🤣🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆