上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:55 AM 發表

可能你索好多呢......傻妹!!!!!
咩色好姐/....

啜啜啜.....(仲未斷氣)

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:53 AM 發表

原來妹妹對廣告都有好獨特既見解~^^
咩喎???

有幾獨特喎............... >.<

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 12:55 AM 發表

你跟埋阿次d口吻...頂唔順 - -
咁我係佢個妹ar ma~~~ :smile_34:

係咪唔比呀??? =P

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 12:52 AM 發表

黑黑實實...大隻佬
咁唔好染啡啦,唔好睇架~深紫呀..........

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:55 AM 發表

可能你索好多呢......傻妹!!!!!
無可能................

我肥到死...................... >.<

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:57 AM 發表

WoW

深紫靚啊~~~

最鐘意紫色~~~

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:57 AM 發表

深紫....咁咪要去salon比人整幾個鐘- -...

我慣左自己係屋企漂染

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:50 AM 發表

係點架??????????:smile_41:
果晚我同佢同一個朋友三人行出街食飯....

果晚我著左西裝,果晚好熱(就打風前兩晚),去到一間食店(味千X面)....

坐低苛打左D野食之後....果間野勁焗同埋熱...咁我就解多一粒X...

係度做時候....佢就同我講....

果晚佢同一個同村既朋友....初嚐"禁果"...一邊講一邊望住我個胸....=口="

果晚佢地打打下機.....KISS起上黎.....之後就互摸....我個朋友比佢"男朋友"....試下拮.....

由於無SK既關係.....只係入左小小....左郁右郁...咁就出左.....只係10秒....

第二日...勁痛.....

食完飯之後....我就再無搵過呢位朋友.....因為佢問我....係咪基的

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 12:51 AM 發表

:smile_40:

開心有個咁索既家姐~~~ XD
妳又多一個索女家姐....^^

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 12:58 AM 發表

無可能................

我肥到死...................... >.<
傻瓜......無唔靚ge女人,只有懶ge女人,明嗎???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆