上一頁下一頁
發新話題

濕晒冇得做, 成身興合合咁同bf道別 >.<

收藏  |  訂閱
648  39.7k

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:05 AM 發表
會o既咩? 我又唔知啦..
為左5夠高潮5要你....係未痴線架:smile_45:

唔係o既...我o既責任都唔可以完成...

佢都有權咁做..ai...

bbvicky...用口會易d ga mei?

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:10 AM 發表

會架...條利又滑又濕又容易就力:smile_13:

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:10 AM 發表

咁你gf服侍得你好唔好, 滿唔滿意:smile_41:

引用:
原帖由 bbvicky 於 2008-4-21 03:10 AM 發表

為左5夠高潮5要你....係未痴線架:smile_45:
呢d女仔唔洗恨, 唔要都罷

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-21 03:14 AM 發表

呢d女仔唔洗恨, 唔要都罷
未就law:smile_38:

bbvicky..妳bf 會lam 妳外面..rite?  用手指唔得o架?

佢對我都唔錯啦....so..我先會自責..

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:14 AM 發表
bbvicky..妳bf 會lam 妳外面..rite?  用手指唔得o架?

唔錯即係點先?
唔含?
求其含?
定落力含先?

引用:
原帖由 yeeon 於 2008-4-21 03:14 AM 發表

性愛係相方面架麻...有問題未拎出黎討論law..5使自責喎.......最好手口並用啦:smile_44: :smile_44:

我gf 好多人追o架...差極都有限啦..

佢好肯同我吹...好舒服o架...

所以我先自責...俾得o個3次佢..sigh

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆