上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

搞多幾次喇.........:smile_38:

引用:
原帖由 kelvin10171970 於 2008-4-14 01:52 PM 發表
awaiting you more details
星期六晚我地食完飯,去左睇場7.30戲,睇完戲仲係好早,咁咪同左佢返我屋企,電視又無乜好睇,咁又搵左套陳年既葉玉馨三級DVD睇,戲名唔係好記得,佢仲話我身材有葉玉馨咁正,咁睇睇下就大家互摷,摷摷下就由我同佢吹先,吹吹下又教佢同我玩69,無幾耐佢已係我口內爆左!
到我清潔完咪輪到佢服待返我囉,咁佢可能已經爆左一次,到搞o野時佢既持久力唔錯,我地都換左幾個花式,最後我係佢上面玩女上男下,都玩左有45分鐘左右佢至爆左第二次................

今朝返到公司見佢同我陰陰咀咁笑!衰到死

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-14 02:24 PM 發表
今朝返到公司見佢同我陰陰咀咁笑!衰到死
你同佢幾開心咁WOR.
真係好.:smile_40:

話時話, 你外型係點GA..成熟?

點會引到個咁細個的同事GEI ?:smile_41:

回覆 #263 jickfa 的帖子

真開心,咁今日食晏有冇食多個快餐:smile_38:

咁快出左...:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 manppp2004 於 2008-4-14 02:35 PM 發表

你同佢幾開心咁WOR.
真係好.:smile_40:

話時話, 你外型係點GA..成熟?

點會引到個咁細個的同事GEI ?:smile_41:
其實我無引佢架 :smile_39:係佢自己話鐘意d成熟既女人咋..............

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-14 02:47 PM 發表
真開心,咁今日食晏有冇食多個快餐:smile_38:
公司d同事唔知架:smile_44:

妳是虎狼之女 ,  年青人可以滿足妳 . :smile_40:

引用:
原帖由 BPF 於 2008-4-14 03:10 PM 發表
妳是虎狼之女 ,  年青人可以滿足妳 . :smile_40:
正常需要啫 :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆