上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.5k

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-30 17:16 發表

我嘅性感女神!妳去咗邊?上嚟傾兩句吖!:smile_15:
真係好想而家就係星期四啦!:smile_22:
河仔,你D耐性去左邊呀?
等多一日都唔得,
女神衣家更係保持高貴丫馬,
你唔可以咁:smile_22: o架,
記住不可示弱於人前.:smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-30 05:30 PM 發表

河仔,你D耐性去左邊呀?
等多一日都唔得,
女神衣家更係保持高貴丫馬,
你唔可以咁:smile_22: o架,
記住不可示弱於人前.:smile_30:
哎吔!覆咗之前嗰個帖,先至睇到你呢個指引咋!:smile_38:
仲話好緊張添!咁點樣補鑊呀?:smile_27:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-30 17:54 發表

哎吔!覆咗之前嗰個帖,先至睇到你呢個指引咋!:smile_38:
仲話好緊張添!咁點樣補鑊呀?:smile_27:
唔使驚,你此終都有武器傍身丫馬!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-30 06:00 PM 發表

唔使驚,你此終都有武器傍身丫馬!:smile_30: :smile_30: :smile_30:
而家唯有希望件武器生生性性啦!

thank you for sharing

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-31 03:41 發表

而家唯有希望件武器生生性性啦!
比D信身自己,你得嘅!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-31 08:01 AM 發表

比D信身自己,你得嘅!
有你嘅支持,我已經充滿力量啦!:smile_30:

thanks for sharing

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-31 13:08 發表

有你嘅支持,我已經充滿力量啦!:smile_30:
有冇發放你D力量出黎呀!:smile_45:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-4 12:36 PM 發表

有冇發放你D力量出黎呀!:smile_45:
當然唔會令你失望!亦都冇令自己失威!
出差幾日,很多時間都同我嘅性感女神一齊啊!:smile_46:
簡直就係如在夢中!:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆