上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

獻世使吾使咁重飛!
只怕上次PK為小妹、今次田太為PK、加上会長弱谷!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-7 08:18 AM 發表 查看引用來源

老羊、嘜咁早!
色中餓鬼示咪見到好嘢要𥄫!
色中餓鬼係講和尚, 唔係道士!

有老友私下問自由飛翔為甚麼要揾亞摩條靚, 其實一啲都唔奇, 昨賽亞摩還不是揾亞嬸條靚贏馬.
所以唔識又係黎呱呱嘈, 識得才知道係致寶.

附件

有馬友係日本回港機上聽到兩條粉腸談話, 露骨到不堪.

真主: 仆街, 你係隻Pan食左壽司菜菜子, 雖然係老一啲, 好過無, 有甚麼感覺, 你唔怕反舔龍死你架!
仆街: 你夠同飯到愛, 一飯到就做愛啦!

原來馬友為偶像打餐打死, 佢哋係非常之老友架! 所以唔好咁昂乸狗, 為人死為人亡, 死左都唔知為嘜!

四大天皇比拼!

莫雷拉
6.2  歐洲之星      P
3.8  七彩              P
6.1   天賜寶         X
6.5   精算追擊     X
3.9   傲行者         ✓
2.8   和諧小子     P
8.6   魔連奴         X
10    真先生         P

潘頓
4.3   駕悅            P
5.9   樂家將        X
2.9   紅旗星將    ✓
8.7   越駿寶        P
2.8   文藝學家    P
12    光芒再現    P
9.7   慣勝聆聽    X
10    一哥            P

田泰安
38   吉利馬王   X
12   自由哥       P
10   旅英駿爵   X
3.3  獻惑           P
13   王者再現   ✓
10   威風霸皇   P
8.0  火麒麟       P
5.3  一道           ✓

郭能
6.9   君子承諾  P
19    劍凌雲      X
28    君子精神  X
16    得其康      P
14    海利多      P
7.4   包裝奇兵  P
6.2   美妙星      P
11    鴻圖飛星  P

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-7 10:34 AM 發表 查看引用來源
四大天皇比拼!

莫雷拉
6.2  歐洲之星      P
3.8  七彩              P
6.1   天賜寶         X
6.5   精算追擊     X
3.9   傲行者         ✓
2.8   和諧小子     P
8.6   魔連奴         X
10    真先生   ...
亞拉天宮賜寶即有個小孩係誠意十足十.

我最怕有人話識得邊乸個, 又話嗰乸個
我夠識得邊乸個, 個乸嗰重大過你個乸個
重緊要係自己識得自己係邊乸個,
起碼你老婆知道你係邊乸個,
唔係上左佢都唔知係邊乸個.
不要問誰佢係邊乸個,
最緊要係知道佢係邊乸個.

所以拿過同搓過便係佢係邊乸個.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-7 09:47 AM 發表 查看引用來源
有老友私下問自由飛翔為甚麼要揾亞摩條靚, 其實一啲都唔奇, 昨賽亞摩還不是揾亞嬸條靚贏馬.
所以唔識又係黎呱呱嘈, 識得才知道係致寶.
所以自由飛翔才是真波?

引用:
原帖由 Stephy@鄧麗欣 於 2017-6-7 02:07 PM 發表 查看引用來源

所以自由飛翔才是真波?
照睇就係, 因唔揾黃狗上而揾條仆街上有可以為想飛翔, 不過騎王150倍, 即表示20分唔可能係騎王. 因為佢都起碼20分在手.
因為那條旗袍都有一半係南非籍, 所以多多鄭賴都有飛, 因此馬根本就係南非馬. 最重要泥王都喜愛歐洲遊行.

咁大鑊, 因我唔識賭外國馬, 所以都懶得去賭同去睇, 請問各馬友, 有誰知道誰是直播主持擺烏龍.
比得生果唱一定唔係生果員工.

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆