上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:48 AM 發表 查看引用來源
你係咪有病,耍太極用夠嫁啦你= =
之前都見識過啦:096:

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:48 AM 發表 查看引用來源
你成日都係用E招你悶唔悶嫁= =

我話你用內地個套用人為親好未,但你咪又要我比証明你,因為你份人好鐘意要人比証明你再入人位- -

但我有証明話你做得差E個係事實,好多人都公認左,你自己係咪要諗諗佢呢?
佢今次無叫你 "對我有任何意見就去投訴我" 已經算係一大進步:096:

引用:
原帖由 PATRICK.C 於 2013-6-11 02:53 AM 發表 查看引用來源

佢今次無叫你 "對我有任何意見就去投訴我" 已經算係一大進步:096:
我最多去開多次POST講佢囉去= =到時大家比比面

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:45 AM 發表 查看引用來源
佢其實唔開PM比人睇會好D,但佢汁正黎做,個版會冇晒人,因為有1半人都有問題...

馬軍,你係想攪好D個版,你自己都要做返好小小,你E家做得好差講白D就係:025:
有d咩既版主咪有d咩既會員囉,縱出黎既

引用:
原帖由 PATRICK.C 於 2013-6-11 02:54 AM 發表 查看引用來源

有d咩既版主咪有d咩既會員囉,縱出黎既
老實,佢係成人版版主,係APP版出唔到E個成徵版又唔知(但有E個成徵版簡),要我地幫手講個問題出黎,佢身為版主係咪應該第一個去試下呢?

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:48 發表 查看引用來源
你成日都係用E招你悶唔悶嫁= =

我話你用內地個套用人為親好未,但你咪又要我比証明你,因為你份人好鐘意要人比証明你再入人位- -

但我有証明話你做得差E個係事實,好多人都公認左,你自己係咪要諗諗佢呢?
咩用人為親?我都無用人:030:

你今日有無睇帖嫁?你究竟知唔知我今(尋)日

對私相流出有何回應同版務操作?

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:53 AM 發表 查看引用來源
我最多去開多次POST講佢囉去= =到時大家比比面
唔係大家唔想講,係講幾多句佢都同你耍詠春,太極 耍到你煩厭 再不了了之

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2013-6-11 02:57 AM 發表 查看引用來源

我話得你當然唔只ED咁小啦,你好多野都係咁,我地其實好簡單,你做返好小小啦,知你唔係24小時上黎,你去叫ADMIN整多個位叫人幫輕下你啦,E家係睇個成人版似咩

引用:
原帖由 虛無的海 於 2013-6-11 02:57 發表 查看引用來源
老實,佢係成人版版主,係APP版出唔到E個成徵版又唔知(但有E個成徵版簡),要我地幫手講個問題出黎,佢身為版主係咪應該第一個去試下呢?
你講新uwant app?我無裝

我用舊版個喎,但都甚少用手機上

引用:
原帖由 殺破狼馬軍 於 2013-6-11 02:57 AM 發表 查看引用來源

簡單一句 就係你對上一次 同類既事件鬆手同偏幫,令上一單事件既受害者報復 先令到歷史重演
上次玩完人相咪比人玩返轉頭囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆