上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  624.2k

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2017-11-27 12:47 PM 發表 查看引用來源

太過relex
環境乾淨嗎?

前日上咗二樓,係個細粒唔靓既幫我按,按到最尾佢拍我條賓周問我打唔打,我點頭一陣就無咁二百,全程按摩最鐘意佢按頭同手,可唔可以叫佢其他地方按少啲時間,哩兩個位按耐啲

引用:
原帖由 wcyaa 於 2017-11-15 09:29 PM 發表 查看引用來源
昨天到三樓按摩,入到房同師傅講去SHOWER,回來穿好褲上床,姐姐係咁講(You are strong)(are u everyday to sport)(我回佢YES EVERYDAY SPORT),舖毛巾按一會背,跟住落油推背,姐姐將條紙底抽到大脾(心裡啊了一聲, ...
三樓有無二樓咁乾淨?

引用:
原帖由 27126425 於 2017-11-28 05:17 PM 發表 查看引用來源
前日上咗二樓,係個細粒唔靓既幫我按,按到最尾佢拍我條賓周問我打唔打,我點頭一陣就無咁二百,全程按摩最鐘意佢按頭同手,可唔可以叫佢其他地方按少啲時間,哩兩個位按耐啲
師兄,一百可以喇!

引用:
原帖由 27126425 於 2017-11-28 05:17 PM 發表 查看引用來源
灣仔那邊二樓?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
點解我去冇架?係咪藥房樓上2/F,我去過二次都冇。但真係按得舒服。

引用:
原帖由 積奇625 於 2017-11-28 10:51 PM 發表 查看引用來源

點解我去冇架?係咪藥房樓上2/F,我去過二次都冇。但真係按得舒服。
有名你叫太過舒服!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2017-11-29 01:24 AM 發表 查看引用來源

有名你叫太過舒服!
二樓好似唔按雀。。

引用:
原帖由 積奇625 於 2017-11-29 12:30 PM 發表 查看引用來源

二樓好似唔按雀。。
二樓同三樓都一樣,三樓比較嚴謹,二樓小小鹹,多多趣,
至於撚雀,有自助餐食!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆