上一頁下一頁
發新話題

EX的T-BACK誘惑與魔力! (已UPDATE第2個POST)

收藏  |  訂閱
871  47.1k

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 02:37 PM 發表 查看引用來源

你講到好似食唔飽咁同幾大食喎!你bf餵唔飽你咩?🤔
其實你用乜嘢diy呀?頭先你話diy捽到噴水就好開心,真心覺得你好可愛又易滿足咁!👍🏻😳
我最中意硏究女仔既敏感點,仲 ...
我係幾大食架,性慾比較強個類~
diy都係黎唔開手,有時玩下玩具,不過未試過插入式玩具。因為最中意玩豆豆:smile_o05: 死啦好害羞
無SP呀,不過想知你有咩花式玩敏感點

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 02:42 PM 發表 查看引用來源

我係幾大食架,性慾比較強個類~
diy都係黎唔開手,有時玩下玩具,不過未試過插入式玩具。因為最中意玩豆豆:smile_o05: 死啦好害羞
無SP呀,不過想知你有咩花式玩敏感點
Haha~大食同性慾強冇罪,正常既生理反應,我夠中意打jj,冇乜好怕羞呀!只係唔好死🐟一條就得啦!
透露少少俾你知,如果針對你豆豆好敏感的話,咁我玩捽豆豆前會凖備分別一杯冰水同一杯暖水,輪流浸下指尖同條脷,玩冰火捽豆豆,包你會好爽同試上哂癮返唔到頭呀!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 03:08 PM 發表 查看引用來源

Haha~大食同性慾強冇罪,正常既生理反應,我夠中意打jj,冇乜好怕羞呀!只係唔好死🐟一條就得啦!
透露少少俾你知,如果針對你豆豆好敏感的話,咁我玩捽豆豆前會凖備分別一杯冰水同一杯暖水,輪流 ...
講到咁刺激,一陣玩下先😁
同埋我絕對佢係死魚囉!😫😫

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 03:48 PM 發表 查看引用來源

講到咁刺激,一陣玩下先😁
同埋我絕對佢係死魚囉!😫😫
Good!你都可以自己跟我玩法去diy,或是可以用羽毛掃下來回豆豆周邊都high呀!記得Pm話我知乜感覺先!
Why會係bf死魚呀?佢做得唔夠好?🤔

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 04:06 PM 發表 查看引用來源

Good!你都可以自己跟我玩法去diy,或是可以用羽毛掃下來回豆豆周邊都high呀!記得Pm話我知乜感覺先!
Why會係bf死魚呀?佢做得唔夠好?🤔
打錯字haha,太激動
唔係*死魚
玩左我上黎講返啦?

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 04:15 PM 發表 查看引用來源

打錯字haha,太激動
唔係*死魚
玩左我上黎講返啦?
哦!嚇死我!
好!等你報告,報告得好再教你另一個新玩法!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 04:29 PM 發表 查看引用來源

哦!嚇死我!
好!等你報告,報告得好再教你另一個新玩法!
岩岩玩左下,我發現對冷熱既刺激好似感受唔大咁。可能因為係自己玩啦,有少少麻煩咁

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 06:28 PM 發表 查看引用來源

岩岩玩左下,我發現對冷熱既刺激好似感受唔大咁。可能因為係自己玩啦,有少少麻煩咁
咁快玩咗?😳
可能你第一次玩冰火,呢D都由男人玩比較好D,想再刺激D不如直接用冰塊仲正,不過小心搞唔好會變成冰鎮鮑魚喎!

引用:
原帖由 Gab15 於 2017-9-8 06:35 PM 發表 查看引用來源

咁快玩咗?😳
可能你第一次玩冰火,呢D都由男人玩比較好D,想再刺激D不如直接用冰塊仲正,不過小心搞唔好會變成冰鎮鮑魚喎!
唉應該都有有排先可以試到啦...
哈哈直接用冰唔會好凍咩?凍到d神經唔識反應~

引用:
原帖由 Gblahx 於 2017-9-8 08:39 PM 發表 查看引用來源

唉應該都有有排先可以試到啦...
哈哈直接用冰唔會好凍咩?凍到d神經唔識反應~
你bf冇同你返外國咩?
你試咗先啦!可能會凍到high咗呢!
頭先打波好黑仔,patpat被人撞倒撻傷咗,籃球鞋鞋頭開笑口差D甩底,幾乎冇鞋著返屋企!😑

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆