上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.5k

問下什麼叫066
引用:
原帖由 七個強勁的主角 於 2017-8-26 01:48 AM 發表 查看引用來源

係咩?我同我朋友試佢都係666
波都幾大 同埋都幾高下 有167左右
全程有講有笑 真心值得翻食

幾錢 ?
引用:
原帖由 魔鬼仔@666 於 2017-8-26 09:56 AM 發表 查看引用來源
15 可約炮... 我有朋友屌左佢2次

但我覺得佢好醜... 又肥

有冇人試68 ?  服務如何?

引用:
原帖由 小張自強 於 2017-8-21 06:30 PM 發表 查看引用來源
各位c兄,有無12 ,76 指數?
2個之前都係梅花做過環保,果陣有x66,因做環保唔會試上路,服務都ok,個樣就普通d囉。而家轉手推都唔會再試。

啱啱去完,多內地人幫襯,沖涼格近廁所,頗臭,扣分。可能閒日,囡唔多,walk in隨時冇人service你。之後經理叫個夜班早少少返,做做下先發覺條囡M到!!已經冇得彈,唯有硬食。見佢有得吹而且又幾舒服,算啦好醜都一餐。大堂鬆腿加埋港紙465,會再去。

師兄幾多號,指數如何?

昨天我下午去,好多紅牌技師都無上鐘,又點會無技師,樓上就是吹得就吹,技師吹水就得,會幫你吹,不可信

引用:
原帖由 ha228 於 2017-8-10 11:37 PM 發表 查看引用來源
E個之前系𨋢撞過,晚班一埋熊中有個比較正,即抄左牌,但返晚班,問過可早D返,不過上次搵佢遲覆,搵左第個,下次試下先:smile_13:
ching, 試咗80嗎? 呢個JC好少報告

當時下午六點,琪經理話得番孖一,我睇唔啱。之後男經理先call夜班早啲返。手場有得吹我都有啲驚訝,唔信就當聽古仔。號碼就唔開喇,條女嬾口小肥,身材麻麻,圓碌碌咁,曉白話。

引用:
原帖由 9440940964241 於 2017-8-31 05:14 PM 發表 查看引用來源
當時下午六點,琪經理話得番孖一,我睇唔啱。之後男經理先call夜班早啲返。手場有得吹我都有啲驚訝,唔信就當聽古仔。號碼就唔開喇,條女嬾口小肥,身材麻麻,圓碌碌咁,曉白話。
晚班圓look得,62,99,21

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆