上一頁下一頁
發新話題

分手後沉淪過迷亂過....清醒後好想記低呢一切

收藏  |  訂閱
396  45.2k

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-21 11:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈....集中係床玩都有排玩??
你地會唔會一齊bath????
做完一齊沖涼,係一種樂趣黎,當然會一齊沖啦。
我覺得會珍惜時間已經少
相處傾下計,嘆下酒,搞下野
哈哈,邊有時間去睇景

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-21 11:43 PM 發表 查看引用來源
sorry ar咁多位, 諗住今晚可以update多少少....快d講埋最後果個單身o既sp就完左我呢段往事.....但打打下開始好掛住佢, 心情有d down....打唔到落去.....
負面撚o既我....自閉一陣就冇事~希望唔好爛尾收場啦:smile_2 ...
慢慢打啦,最快既放低方法就係重新出發,負面又要面對,正面又要面對,當然選擇正面面對啦

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-21 11:43 PM 發表 查看引用來源
sorry ar咁多位, 諗住今晚可以update多少少....快d講埋最後果個單身o既sp就完左我呢段往事.....但打打下開始好掛住佢, 心情有d down....打唔到落去.....
負面撚o既我....自閉一陣就冇事~希望唔好爛尾收場啦:smile_2 ...
等緊你既故事,舊既唔去,新既唔來
唔好唔開心,你都做唔到任何事
現在唯有向前望

Take care sis

引用:
咁會唔會出埋最後一篇你就消失架啦:smile_24:

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-21 11:28 PM 發表 查看引用來源

原來係咁...有邊間酒店介紹呀??
又要有海景但又唔會俾隔離d人睇到....
如果有個大窗台仲正.....我試過係窗台度做....雖然凍冰冰...
我想試下如心海景或尖東個邊個d

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2016-10-22 12:32 AM 發表 查看引用來源

我想試下如心海景或尖東個邊個d
其實帝景都唔錯,汀九橋

引用:
原帖由 HAPPYCOKE 於 2016-10-22 12:37 AM 發表 查看引用來源

其實帝景都唔錯,汀九橋
帝景好多人都推介,話性價比一流

引用:
原帖由 chingchinglwc 於 2016-10-18 08:18 PM 發表 查看引用來源

係佢偽裝得完太好而我又矇住左對眼啫
男人就係咁,食女的玩家更識偽裝,所以好易就被蒙騙。

引用:
原帖由 hiddensecretac 於 2016-10-19 01:40 PM 發表 查看引用來源

其實啱啱前排先再聯絡返,佢依家有個固定既,唔想影響佢地啦。
有緣可能會遇到下一個呢
希望你能塭到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆