上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.2k

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-6-28 01:47 AM 發表 查看引用來源

女人睇波,只睇靚仔,英格蘭都無咗靚仔仲邊到好波。
我有你對波睇嘛,哈哈

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-6-28 01:47 AM 發表 查看引用來源

睇波睇妳好過啦~

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-6-28 01:09 AM 發表 查看引用來源

我都好忙,都好耐無上嚟
一上來就見返你,真happy

早晨啊c 妹

引用:

有呀,個門將Joe Hart靚仔架,又夠高

對E嚟講,剛剛只係頭盤,我起番身就去咗厠所沖涼清潔。當然沖涼時門又緊係吾鎖。我沖乾淨個身,就開始放水浸浴等佢入嚟。。嘻嘻。。:smile_o01:

入到嚟,我先幫細E洗乾淨,洗時又忍吾住含咗幾下:smile_o09:,其實我見親腸腸都會下跪。。

之後,我就坐上佢大脾。由於水有浮力,佢唯有攬住我,我先坐得穩。越攬越上,越上就不客氣地揸我對波。。揸下,又玩我粒lin, 又拉長,又搣。。好痛,痛到不停呻吟,全間厠所都充滿我嘅嗯。。啊。。呀。。吾好呀。。。好痛呀。。。。吾好甘大力,吾好再揸,爆啦。。。:smile_o05:

諗番吾知阻隔厠所聽到會點?

E見我周身郁,佢就抱我放係洗手盆上坐住掰大我大脾,就瞓身繼續攻擊我對波同LIN, E嘅啜功永遠係吾錯,小小址住嘅痛,多多high, 好掛住呢種感覺,水水已經流出嚟,我話下面流緊水啦,好想要。。

E只係淫淫地笑,繼續玩我對波,啜下,奶下,咬下,搣下,揸下,含下,玩到對LIN頭硬得好勁,佢突然走咗出去,一陣又行番入嚟。。手上就多咗樣。。皮帶,LIN 夾同震蛋。

佢先攞皮帶綁著我對手,然後用震蛋繼續震我硬晒嘅LIN LIN,我真係除咗大大聲呻吟之外,根本無還手之力。E見我high到叫吾停,就攞對夾,夾實我LIN頭,嘩。。好痛呀。。呀…呀…好衰。。

E吾理我,繼續攞粒震蛋震我粒豆豆,好癢,我想夾實對腳,佢吾俾,用就用身掰大我大脾,好快我FEEL到妹妹多咗樣野,原來粒蛋蛋已經插咗入去,仲要調到好大,完全吾理我死活:smile_o03:

而佢就改用手去捽我粒豆豆,兩指夾住粒豆豆狂捽。。好high, 呀…呀…呀…死啦!吾好啦!  死啦! 死啦! 呀…吾好,停呀。。頂吾順呀。。嗯…嗯…好衰㗎。。。放過我

終於過咗陣就射咗攤水,吹潮咗。人就軟晒攤咗佢上面。佢就繼續淫淫笑,笑我無用。

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-6-28 09:24 AM 發表 查看引用來源
對E嚟講,剛剛只係頭盤,我起番身就去咗厠所沖涼清潔。當然沖涼時門又緊係吾鎖。我沖乾淨個身,就開始放水浸浴等佢入嚟。。嘻嘻。。:smile_o01:

入到嚟,我先幫細E洗乾淨,洗時又忍吾住含 ...
屌咁識玩嘅佢
又學到野啦

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-6-28 09:24 AM 發表 查看引用來源

入到嚟,我先幫細E洗乾淨,洗時又忍吾住含 ...
第一

引用:
原帖由 degree06 於 2016-6-28 09:30 AM 發表 查看引用來源
第一
Sorry that is me

Morning all. 開餐啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆