上一頁下一頁
發新話題

獨自旅行艷遇(真人真事)修訂版

收藏  |  訂閱
336  240.1k

引用:
原帖由 king_danielii 於 6-12-2015 22:14 發表 查看引用來源
好多師兄師姐問我仲有無揾Mandy,答案係有,但係好少。我返咗黎2個星期左右,都有較唔中SEND個WECHAT過去問候下。Mandy好識諗,佢應該係怕我屋企個隻睇 到,所以佢從來無主動SEND MESSAGE俾我,一般都係 ...
重情義之人. 希望張來大家都順順利利啦.

多謝師的分享.

引用:
原帖由 kraxi 於 2015-12-3 10:55 PM 發表 查看引用來源

我嘅意思係無咩人記得我...

我記得師姐(或師妹)... 雖然妳唔知我係邊個

其實Mandy 一定對你有好感先會俾你上
應該話好多女仔都係咁,其實佢同你拜拜上樓之後
返到屋企應該有喊

登錯帳號~DEL左重來

閣下文筆相當好,描寫得仔細到位,能勾起共嗚。
雖然我沒這種豔遇,但我哪台灣女友亦是接近只有童話裡才存在的完美女性,而且中間有著極微妙的緣份和故事牽線。
而且我與台灣女性溝通已有十多年,這故事我看得津津樂道。
樓上有人提到台灣女性好熱情。我覺得,絕大部分情況源於"家花不及野花香"的心理。
正如我地香港人對台灣女性特別有好感,反之,對面亦對香港男性特別有好感。
其實只要夠大膽,要結識台灣女性完全不難。我相信要到上床的程度也不難。
因為視對方為"野花",雙方在心理上已有極大的優勢。而者,大家不在彼此的生活圈子,更無後顧之憂。
這是我過去十多年跟台灣女性溝通的經驗。我哪個完美女友也是先對我產生好感的

引用:
原帖由 kraxi 於 2015-12-7 08:41 AM 發表 查看引用來源
其實Mandy 一定對你有好感先會俾你上
應該話好多女仔都係咁,其實佢同你拜拜上樓之後
返到屋企應該有喊

我走當日係夜機,當我送完Mandy走之後,我都有一種戚戚然嘅感覺。之後我又一個人揸咗架車去咗d郊區,面對青山綠水。心入面始終難以忘懷Mandy問我可唔可以同佢一齊嗰一剎那嘅情景。我無諗過事情會發展至呢個地步。

雖然我由Mandy埋身同我講第一句野開始,我就充滿幻想,希望可以同佢一夜風流。但我唔想厄佢(例如話自己係單身之類),所以我已經把所有關於我嘅背景清清楚楚,毫無隱瞞咁講晒俾Mandy聽。估唔到Mandy亦無介意,仲同我上埋床。原先我以為大家都明白,只係一夜夫妻,各取所需。所以到Mandy同我表白嗰一刻,我真係有d突然兼俾佢打個措手不及。

對於佢嘅表白同我嘅拒絕,我到2星期後嘅宜家都未能釋懷。硬係覺得留咗條尾喺台灣咁。。。

引用:
原帖由 king_danielii 於 2015-12-7 01:38 PM 發表 查看引用來源

我走當日係夜機,當我送完Mandy走之後,我都有一種戚戚然嘅感覺。之後我又一個人揸咗架車去咗d郊區,面對青山綠水。心入面始終難以忘懷Mandy問我可唔可以同佢一齊嗰一剎那嘅情景。我無諗過事情 ...
C  HNG 再去台灣搵MANDY

住事如煙

只係短短過左兩星期,我覺得你日後會再去。
台灣不是哪麼遠。食得一次,好易食多次。
引用:
原帖由 king_danielii 於 2015-12-7 01:38 PM 發表 查看引用來源

我走當日係夜機,當我送完Mandy走之後,我都有一種戚戚然嘅感覺。之後我又一個人獱咗架車去咗d郊區,面對青山綠水。心入面始終難以忘懷Mandy問我可唔可以同佢一齊嗰一剎那嘅情景。我無諗過事情 ...

引用:
原帖由 king_danielii 於 2015-12-6 22:14 發表 查看引用來源
好多師兄師姐問我仲有無揾Mandy,答案係有,但係好少。我返咗黎2個星期左右,都有較唔中SEND個WECHAT過去問候下。Mandy好識諗,佢應該係怕我屋企個隻睇 到,所以佢從來無主動SEND MESSAGE俾我,一般都係 ...
一個對你有情,一個對你有義

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆