上一頁下一頁
發新話題

刻意走光可以好興奮

收藏  |  訂閱
315  115.3k

搞到人地係車箱入面扯矖點收科

我都係天水圍人   少見到妳形容的女孩子  不過都不少走光女士出沒  有可能曾經見這妳  哈哈

哈哈哈終於有部新電腦用喇。。。
珍妮妹妹潛水完畢

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-4-6 21:55 發表 查看引用來源
有無掛住珍妮妹妹先:smile_o05:
呢兩日30度真係好有夏天feel,愛著短裙仔既珍妮妹妹有出動引下班咸濕仔喇,今日晏晝去咗某運動鋪頭買波鞋,揀好鞋之後坐低等個男sales,哈哈:smile_o12:佢喺我面前ū ...
想睇吓珍妮妹妹條底底呢:smile_o06::smile_o05:

我D返工時間就算搭地鐵都唔會太多人><

我發覺自己真係好大膽,因為我瞓唔著半個鐘之前起咗身,就咁戴番個胸圍就走落街去便利店買野飲,問題係我著住件「薄切切」既吊帶連身睡裙,入面既爸爸底底幾本上係表覽無遺,加上條睡裙又低胸丶又勁短,行到商場出面已經有幾個麻甩佬起世咁昅住我喇。。。

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-16 04:18 AM 發表 查看引用來源
我發覺自己真係好大膽,因為我瞓唔著半個鐘之前起咗身,就咁戴番個胸圍就走落街去便利店買野飲,問題係我著住件「薄切切」既吊帶連身睡裙,入面既爸爸底底幾本上係表覽無遺,加上條睡裙又低胸丶又 ...
唔昅你就有假喇,你著成咁.........:smile_o06:
直頭係强姦麻甩佬對眼.......:smile_o01:

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-13 11:08 PM 發表 查看引用來源
哈哈哈終於有部新電腦用喇。。。
珍妮妹妹潛水完畢
miss u so much lei

引用:
原帖由 珍妮妹妹 於 2015-6-16 04:18 AM 發表 查看引用來源
我發覺自己真係好大膽,因為我瞓唔著半個鐘之前起咗身,就咁戴番個胸圍就走落街去便利店買野飲,問題係我著住件「薄切切」既吊帶連身睡裙,入面既爸爸底底幾本上係表覽無遺,加上條睡裙又低胸丶又 ...
omg.... i would do the same thing to u too....  

pictures?

引用:
係晨早陽光既照耀下 ... 裡面全部睇晒 ~ :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆