上一頁下一頁
發新話題

香討CHING 真係唔得

收藏  |  訂閱
270  9.5k

引用:
原帖由 pynews 於 2014-12-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

哈哈!兩尺會嚇親人~

我一尺但係好似鐵柱咁硬好似汽水罐咁粗!
你同L先生係怪胎定係外星人?

哈哈!我來自火星~

來自星星的我!

umm.... 唔好意思爛咗D。。。

ok! 我知一D都唔好笑呀嘛。。。:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 pynews 於 2014-12-3 11:08 PM 發表 查看引用來源

哈哈!兩尺會嚇親人~

我一尺但係好似鐵柱咁硬好似汽水罐咁粗!
去展覽吧......應該可以賺大錢......
但女應該十有九都唔想俾你地入:smile_o16:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-3 11:30 PM 發表 查看引用來源

展覽都好喎,係怕阿夫人唔比我入。。。

我係想話THE PEAK個杜X夫人蠟像館唔比我入去做展覽。。。

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-3 11:30 PM 發表 查看引用來源

Haha... We are market oriented
Can adjust the description upon request of clients

引用:
原帖由 Llrr0625 於 2014-12-4 10:06 AM 發表 查看引用來源

Haha... We are market oriented
Can adjust the description upon request of clients

大丈夫能屈能伸嘛!

引用:
原帖由 mujicolor 於 2014-12-3 04:04 PM 發表 查看引用來源
係師兄都話身邊有呢d sp,又玩得又自己住又體貼,之後一定會有學生妹g cup靚女pm

咁唔怪得連a cup都唔pm我啦~

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-12-3 01:39 PM 發表 查看引用來源

我無爆,幾鍾意佢,好好男仔黎,同樓有無就唔知喇

就算個個人都冇爆, 但個個心入面都知呢

所以點解D男鍾意影相,因為都係可以出來比拼下邊個長邊個粗(支鏡頭, 呢D可以後天補救~~)挽回唔小自信心!

引用:
原帖由 wccitycc 於 2014/12/3 09:15 PM 發表 查看引用來源

就算個個人都冇爆, 但個個心入面都知呢
其實我當時都投反對票,但如果佢而家係我條仔,又會用手指,我會對佢好好,果時太細個唔識珍惜好男仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆