上一頁下一頁
發新話題

老婆原來一直都好明白我想玩Swing party 之 part two updated

收藏  |  訂閱
306  145.1k

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-12-20 07:11 發表 查看引用來源

我覺得唔洗太介意當中幾隻係演員還是真人真事,我最欣賞呢個TV show係可以講解到比我聽Swing 其實應該點玩,唔係就簡單一句 "同房不交換 or 交換 " 黎表達,當中各人的交流、分享、遊戲及各人心理分享最值得睇 ...
ha ha,當左真人show睇所以冇諗過係演員添 :smile_43: 得益既係當中有幾集教身體互動同按摩

熱身游戲都好挑逗,不過每次都要轉去紅房覺得係劇情需要

引用:
原帖由 Lemonkissme 於 2014-12-11 12:18 AM 發表 查看引用來源
對手Outlook 好重要囉! 會會鎖鎖都係No way!
呢個係其中一個因素!

引用:
原帖由 88yes 於 2014-12-11 09:45 AM 發表 查看引用來源
最正睇到係個老婆俾其他老婆turn on再走去幫人老公吹吹
師兄們有睇其他AV片嗎
我就鍾意睇換妻系列同3P

你又分享一下啦!

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-12-20 07:11 AM 發表 查看引用來源

我覺得唔洗太介意當中幾隻係演員還是真人真事,我最欣賞呢個TV show係可以講解到比我聽Swing 其實應該點玩,唔係就簡單一句 "同房不交換 or 交換 " 黎表達,當中各人的交流、分享、遊戲及各人心理分享最值得睇 ...
起碼有導向。

玩遊戲日既環節都好吸引
紅房正戲簡直高潮位

同過幾對夫妻玩,感覺真係無得頂

講出嚟分享吓喇!
引用:
原帖由 88yes 於 2014-12-22 08:36 AM 發表 查看引用來源
玩遊戲日既環節都好吸引
紅房正戲簡直高潮位

引用:
原帖由 88yes 於 2014-12-22 08:36 AM 發表 查看引用來源
玩遊戲日既環節都好吸引
紅房正戲簡直高潮位

紅房人太多,現實中未必真係好舒服,我玩左好幾次發覺其實最舒服係倆pair人,大家都覺得倆pair 起 3pair 止最好。

你重有無繼續玩呀?
引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-12-26 07:16 AM 發表 查看引用來源

紅房人太多,現實中未必真係好舒服,我玩左好幾次發覺其實最舒服係倆pair人,大家都覺得倆pair 起 3pair 止最好。

引用:
原帖由 goodwifeman 於 2014-12-26 07:16 發表 查看引用來源

所以我覺得紅房係劇情需要,反而有幾集係睡房反而親密D

想問下咁多位你地係邊度搵full season黎睇??我搵左好耐都冇! thx!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆