上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:49 PM 發表 查看引用來源

約左人clubbing, 有準備有野發生

哈哈有乜野發生先

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:51 PM 發表 查看引用來源

我近排好乾, 無野比人吸......

咁...呢D天氣...小心被人吹乾

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 10:54 PM 發表 查看引用來源

我覺得每段情都來得自然不用太自責。
好奇一問咁耐以黎你老婆冇發現?

你快D升grade, 到可以pm時先話你知, 唔想公開呀 ;(

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 10:55 PM 發表 查看引用來源

其實...係依d咁既場合,大家都係尋開心...最緊要,好聚好散...唔好俾人覺得approach對方會可能好難落台...咁,chance就自然多(當然,靚女係著數好多既)...
當然, 只係今晚預左醉, 有兩個朋友生日!

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

哈哈有乜野發生先

直入橫出.........

引用:
原帖由 老頑石 於 2013-11-29 10:51 PM 發表 查看引用來源

如果你的對手是一個你唔愛的人,而大家只是各取所需的時候,呢個感覺更強烈, 兩個人一落床就各行各路, 令人萬分空虛:smile_39::smile_39:
作為女性,唔多唔少有D感情先可以投入咁做,但D男人可能唔係咁諗...各取所需我都試過,個感覺只比食自助餐好少少...  :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 10:56 PM 發表 查看引用來源

咁...呢D天氣...小心被人吹乾
吹!? 我介左好耐啦.......

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 10:59 PM 發表 查看引用來源

作為女性,唔多唔少有D感情先可以投入咁做,但D男人可能唔係咁諗...各取所需我都試過,個感覺只比食自助餐好少少...  :smile_39: :smile_39:
男人何嘗唔需要感情呢

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 10:53 PM 發表 查看引用來源

其實咁幾辛苦, 我最唔習慣係落床時連對方叫什麼名都唔知~

咁我就未試過,起碼我知佢叫咩名先上床,但係唔係真名就唔知喇

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-29 22:59 發表 查看引用來源

可以分享多少少嗎?:smile_41::smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆