上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 01:29 PM 發表 查看引用來源

嬲又唔係嬲,只係覺得牛皮燈籠點唔著
我只係佢朋友,我盡左我既責任同佢講
佢點行唔關我事,老實講,佢唔改變,我一D都唔睇好
我亦從佢既事例學到我應該點對待我自己身邊既男人
我更從佢入面見到原來唔係個個女人都 ...
妳能從人家的缺點,警剔自己不要犯同樣錯誤,是最聰明的人,不是擦鞋,因為人應該學習人家的優點,警剔人家的缺點有否發生在自己身上,妳就會是一個成功的人,其實不是很多人做到

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 01:29 PM 發表 查看引用來源

嬲又唔係嬲,只係覺得牛皮燈籠點唔著
我只係佢朋友,我盡左我既責任同佢講
佢點行唔關我事,老實講,佢唔改變,我一D都唔睇好
我亦從佢既事例學到我應該點對待我自己身邊既男人
我更從佢入面見到原來唔係個個女人都 ...
得牛皮燈籠點唔著,e樣野真係累死好多人呀
有D人真的教吾到,點不醒:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 02:26 PM 發表 查看引用來源

妳能從人家的缺點,警剔自己不要犯同樣錯誤,是最聰明的人,不是擦鞋,因為人應該學習人家的優點,警剔人家的缺點有否發生在自己身上,妳就會是一個成功的人,其實不是很多人做到
老實講我自己都係女人 ,我都一樣會亂諗野,會問d好白痴既問題
我partner(sl)都有曾經叫我唔好亂諗野,我一陣會講埋俾大家知我講左d咩例子俾a小姐聽:smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 03:16 PM 發表 查看引用來源

老實講我自己都係女人 ,我都一樣會亂諗野,會問d好白痴既問題
我partner(sl)都有曾經叫我唔好亂諗野,我一陣會講埋俾大家知我講左d咩例子俾a小姐聽:smile_30:
等聽故仔

上集講到
A小姐話佢好無安全感
我話:係因為你太很得9閒:smile_45:

我話:做女人醒少少,唔知就即係無:smile_34:
A小姐話:唔知唔代表無:smile_39:

我話:咁你要點?要咩都知?你咪咁ON9啦,你識唔識計數架?知咁多做咩?俾你真係知道左佢有第二個咁點?一,你死忍,自己唔開心,再要佢解釋,攪一大爛餐無結果,二,分手,2樣野都係唔好既,點計條數都係蝕既,如果我同我老公都用你既心態去做金田一,去做柯南,咩都要灘晒出黎講,你認為會點?大家都好清楚同識計數,大家都接受唔到分開依樣野,就唔好大家攪咁多,開開心心過就OK啦!

A小姐:B先生話我諗得太多:smile_13:
我話:你點止諗得太多,直頭發神經啦!人地就好地地返工做野,你老FING就幻想D野出黎,痴根,即係咁!你自己發夢夢見我唔要你,之後第二朝你就要我解釋點解我唔要你:smile_39:  喂!大佬,關我Q事咩?你自己發夢又入我數呀?:smile_42: 做你條仔真係慘,一個星期先見一次,你重要問埋D白痴問題,又要做野,重要處理你D心理問題:smile_39:

A小姐:佢上星期就係話一星期先見一次都要咁:smile_13:
我話:我係佢我都煩啦:smile_42:  我都係女人,我都明白,2個人初初一齊感情唔穩定好易亂諗野,我自己都會,唔出奇,我亦都問過我PARTNER依D你鐘唔鐘意我等等依D白痴問題,不過我比你好,因為我只問一次,佢答我鐘意,然後同我講,感情係需要時間去培養,ok咁我唔會再問

A小姐:你問佢,佢緊係答鐘意架啦,邊有男人會答唔鐘意架?
(點極唔明,燥底:smile_22: )
我話:頂!講你又唔信,你想點呢?要紋身?要即刻結婚?成熟D啦

A小姐:你點同,你身邊D朋友全部係男人,我身邊D朋友係女仔,個個都拎D萬幾蚊手袋出黎講話男朋友買俾佢,樣樣都好似以個女朋友做中心咁

拿!咁你地明白點解我話咩類型同性格既人就同返果D人一齊啦
你地明白點解我叫果班女人叫做八婆:smile_45:

我答:你有無腦架?邊個女人唔識曬命??曬幸福?何解要拎自己男朋友同人地比較?個個都係話自己好拿幸福架啦,唔通日日俾人打,條仔晚晚去滾會話你知啦喎?痴根!我身邊唔係無女人曬命,我唔會好似你咁諗,我老公係搵唔多,錢有時要一人一半TIM,咁又點呢?我到今時今日都認為全世界最好既男人就係我老公,如果我好似你咁樣,我散左n年啦!男人係需要training,需要教,我教左幾年先教到我老公每朝要錫我,訓前要鍚我,臨別時要錫我,我都係咁樣training我partner,都要train年半先令佢記得,一埋枱就咁識做,果個高手啦,大把女啦,洗很簡你咩?!:smile_45: 能夠以柔制剛先叫得做女人,柔如水既女人男人先會鐘意,你同佢硬碰硬,永遠你蝕底,你咁拿得閒係度計,不如你調返轉頭諗下點樣令佢無左你唔得啦:smile_45:

再續

公主給A小姐上了好好的一課,但領會到幾多,就要靠佢自己

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 04:03 PM 發表 查看引用來源
公主給A小姐上了好好的一課,但領會到幾多,就要靠佢自己
佢無親身經驗唔會領會得到,你信我:smile_45:

從佢既背景,條件,身邊人等等,我都有理由相信,佢係港女:smile_45:

從依集內容,你會見到
一班女人一齊就會係曬命,曬幸福
拎個男人出黎比較
:smile_39:
隔離飯香依個道理大家都明
有時我反而同情d男人
亦覺得依d女人好蠢:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-1 04:11 PM 發表 查看引用來源
從依集內容,你會見到
一班女人一齊就會係曬命,曬幸福
拎個男人出黎比較
:smile_39:
隔離飯香依個道理大家都明
有時我反而同情d男人
亦覺得依d女人好蠢:smile_39:
無辦法,人是群體生活,尤其女性,更容易被同性影響,等如一個女人在女性堆中鶴立雞群,思想俾她們開明,特出,就會被呢班女人排斥,男人堆就較少呢方面問題

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-1 04:28 PM 發表 查看引用來源

無辦法,人是群體生活,尤其女性,更容易被同性影響,等如一個女人在女性堆中鶴立雞群,思想俾她們開明,特出,就會被呢班女人排斥,男人堆就較少呢方面問題
a小姐依單野係想同大家講,
性格決定命運
唔改變活係自己幻想中既女人無桃花係好正常
之前有個ching話女人可以旺夫亦可以剋夫
我好認同,
唔能夠以柔制剛同忍耐既女人,真係...........:smile_13:
硬碰硬既女人太多,佛學角度黎講就係會無男人緣
因為女人應該係水做,柔如水:smile_13:

下集就講下a小姐既朋友c小姐
講講背景先,25歲,處女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆