上一頁下一頁
發新話題

四街帖

收藏  |  訂閱
488  124.9k

點解幾大你地都知....

引用:
原帖由 saver714 於 2013-10-5 08:51 PM 發表 查看引用來源
點解幾大你地都知....
年紀定身裁?
都係用眼睇

目測

or 9 測:smile_40: :smile_40: :smile_40:

巡邏報告:
盤菜x5(有1個A+級數,可惜放呢到!)
酒館x4(1仔超旺!但只係B級數)
遊泰x5(仲係果班!)
碟鋪x2(B級數.聽日有2個返)
市面平靜.宜搵食!
報告完畢!多謝收看!p.s:昨日打完大風!所以D女都比較小心!
今晚既報告:smile_o05:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=22469623&pid=373504432&page=6&extra=page%3D1#pid373504432

呢招好,食得落自然怒起,食吳落睇下抬吳抬得起!
引用:
原帖由 keroro-n 於 2013-10-9 08:02 PM 發表 查看引用來源
or 9 測:smile_40: :smile_40: :smile_40:

雖然同四街無關,但我都想講下我今天的北上...

我去了羅湖村,沿路好多雞婆話有美女,我哪敢上去? 但見到足浴鋪有好多打扮性感的美女,樓下問價,30人仔,上!帶我上樓,我已經毛手毛腳,表明來意,問清楚總共收多少,原來都只是130人仔。有質素,服務又好,四街個D足浴真係無得比。我全程又可摸妹妹,攬攬錫鍚,她又唔吹我,最終都美滿地出火。唔好問我她的骨技如何?因為我只是全程抽水,唔好按摩。她話她number28, 哈哈,她雖好,下次我緊係試第二個。

我只是深感香港的足浴無論質素、年齡、服務、價錢都不如北方,有機會真係要上去玩下

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-10-13 09:57 PM 發表 查看引用來源
雖然同四街無關,但我都想講下我今天的北上...

我去了羅湖村,沿路好多雞婆話有美女,我哪敢上去? 但見到足浴鋪有好多打扮性感的美女,樓下問價,30人仔,上!帶我上樓,我已經毛手毛腳,表明來意,問清楚總共收多 ...
下次上去叫埋我,!!

回覆 268# 的帖子

哈哈,我喜歡獨自去偷歡。回答兄去開邊頭玩?

引用:
原帖由 kgcpca 於 2013-10-13 11:51 PM 發表 查看引用來源
哈哈,我喜歡獨自去偷歡。回答兄去開邊頭玩?
正是羅湖阿。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆