上一頁下一頁
發新話題

曳豬 ><

收藏  |  訂閱
284  17.2k

引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-17 05:40 PM 發表 查看引用來源
><
今日唔同往日,
係度做緊咩啊:smile_13:

準備沖涼
引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2013-2-17 17:45 發表 查看引用來源

係度做緊咩啊:smile_13:

引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-17 05:53 PM 發表 查看引用來源
準備沖涼
仲有冇出水水啊

引用:
原帖由 siucarol 於 2013-2-17 05:40 PM 發表 查看引用來源
><
今日唔同往日,
而家好多途徑入到大學既
我就係人版
中英fail
爛鬼city first hons

你係幾多年前呀 師兄

淫婦,俾我係你男友,我實不假思索飛左你
我睇第一次仲以為係你飲酒,再睇一次,原來係你清醒中犯罪
你冇飲醉,仲有咩藉口?你仲叫得你另一半做老公既?你配咩?

可能我保守,我亦唔知你地之間係咪經常咁樣,你男友又free,你都free
如果唔係,我真係感到非常遺憾

有咩異性朋友可以fd到除哂衫一齊訓?仲覺得好warm,一d悔意都冇一d,罪惡感都冇
有咩好fd好fd既異性朋友可以去對方到訓?一係gay既,一係太監,說穿了,只是炮友
收皮,乜野好fd好fd既朋友,俾你男友見到一定傷心欲絕
    路過不忿

引用:
原帖由 k型怪人 於 2013-2-17 07:21 PM 發表 查看引用來源

可能我保守,我亦唔知你地之間係咪經常咁樣,你男友又free ...
出得POST好多都係偷食, 你話得幾多呀

佢聲稱 覺得對唔住佢「老公」,事實上口是心非,
有意出軌,豈有此理

1,我中意點玩,唔會關你事,我post出黎,just分享姐,你唔中意你可以唔睇.冇人逼你睇架wor
2,你保守就冇資格系到批評人.
3,除曬衫訓教系習慣,可能好多人系,只不過冇講出黎姐.唔通我要為佐你一個人嘅批評去改自己嘅習慣
4,我唔系邊個,我冇可能滿足曬所有人嘅要求.我都冇必要去迎合全部人.
引用:
原帖由 k型怪人 於 2013-2-17 19:21 發表 查看引用來源

可能我保守,我亦唔知你地之間係咪經常咁樣,你男友又free ...

你又點知我口是心非呢?你識讀心架,系咪要讚你叻叻?
引用:
原帖由 k型怪人 於 2013-2-17 19:30 發表 查看引用來源
佢聲稱 覺得對唔住佢「老公」,事實上口是心非,
有意出軌,豈有此理

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆