上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  227.6k

keep on支持樓主..
樓主既經歷..可以話係一個cycle..
每一次最開心既時候就總會跌到落谷底..
人生就係咁..
唔好放棄啊樓主!!!

太多,都出唔晒..
引用:
原帖由 @BarterFair 於 2012-1-27 12:02 發表 查看引用來源
你打page幾#幾仲好啦 -_-

係, 又山頂跌落谷底真係好羅命...

哈哈,你係叫我唔好放棄出POST 定係放棄咩呀?
引用:
原帖由 《豬兜》 於 2012-1-27 12:03 發表 查看引用來源
keep on支持樓主..
樓主既經歷..可以話係一個cycle..
每一次最開心既時候就總會跌到落谷底..
人生就係咁..
唔好放棄啊樓主!!!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-1-27 12:12 PM 發表 查看引用來源
係, 又山頂跌落谷底真係好羅命...

哈哈,你係叫我唔好放棄出POST 定係放棄咩呀?
hahaha both of it la
唔好放棄出po之餘都唔好放棄感情

我都覆到唔知自己打緊咩牙:smile_o11:

好感人,雖然性既情節不多,但真的好觸動人心
將小弟以前曾經同ching一樣既經歷重新喚醒了,
Anyway,Support U X10000.........

出POST 唔會放棄既,只係未必成日咁快..

至於感情呢...無放棄既, 不過經過咁多段既影響唔多唔少都會有唔同左.
引用:
原帖由 《豬兜》 於 2012-1-27 12:19 發表 查看引用來源
hahaha both of it la
唔好放棄出po之餘都唔好放棄感情

哈~~ CHING 咁攪笑! THX FOR SUPPORT
引用:
原帖由 《豬兜》 於 2012-1-27 12:20 發表 查看引用來源
我都覆到唔知自己打緊咩牙:smile_o11:

又唔好講到觸動人心咁誇張, 只係小弟小小既分享..

thank for support x 10000
引用:
原帖由 william4567 於 2012-1-27 12:39 發表 查看引用來源
好感人,雖然性既情節不多,但真的好觸動人心
將小弟以前曾經同ching一樣既經歷重新喚醒了,
Anyway,Support U X10000.........

引用:
原帖由 PostitCY 於 27-1-2012 11:52 AM 發表 查看引用來源
其實我都唔係好明點解, 又唔靚, 又唔係大隻..
可能 ching 你夠男人味吸引到咁多女仔呢…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆