上一頁下一頁
發新話題

空虛寂寞大反彈之情挑戇直男!!!

收藏  |  訂閱
3.2k  79.6k

引用:
原帖由 tyt01236 於 2011-10-10 09:28 AM 發表 查看引用來源

點睇佢都係鍾意玩狗  多d架啦 :smile_o10: :smile_o10: :smile_o01:
唔鍾意狗:smile_13:
特別係成日流水果d

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 09:34 AM 發表 查看引用來源

唔鍾意狗:smile_13:
特別係成日流水果d
係啵  你應該鍾意鵰先岩 :smile_o10:    人地既姑姑

引用:
原帖由 tyt01236 於 2011-10-10 09:35 AM 發表 查看引用來源

係啵  你應該鍾意鵰先岩 :smile_o10:    人地既姑姑
隻鯛搵返未呀?:smile_o03:
唔識返屋企既,仲話神鯛喎:smile_o02:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 09:37 AM 發表 查看引用來源

調教得唔好呀你       即係你未夠功力......:smile_o01:   
你再搵下你老公訓練下你調教既功夫啦  有咩唔明打比我xd

找陳

引用:
原帖由 六尺風雲 於 2011-10-10 09:42 AM 發表 查看引用來源
找陳
早晨六尺哥哥!:smile_o13:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 09:32 AM 發表 查看引用來源

好多野玩啦

我又養貓又養魚
又養過倉鼠、龜、雀、蟹

到時係既我通知你們去玩:smile_o13:
真的?我對龜好有興趣

引用:
原帖由 tyt01236 於 2011-10-10 09:40 AM 發表 查看引用來源

調教得唔好呀你       即係你未夠功力......:smile_o01:   
你再搵下你老公訓練下你調教既功夫啦  有咩唔明打比我xd
我撚到佢變了qq雀仲唔夠功力:smile_o03:

你有咩指教?
寫篇論文俾我:smile_34:
我同你發揚光大

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 09:37 AM 發表 查看引用來源

出走鳥:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

找陳啦露女
引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-10 09:44 AM 發表 查看引用來源

早晨六尺哥哥!:smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆