上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇我的初戀Y先生

收藏  |  訂閱
1.5k  231.2k

引用:
原帖由 siuluntoby 於 2010-11-26 08:23 AM 發表 查看引用來源
小肥豬早晨呀~

原來妳同妹妹都like 咬人架?

其實點解女仔咁多都like 咬人o既?

同埋妳地like 咬邊樹先?:smile_o10:
我鐘意咬人大脾內側:smile_o01::smile_o01:

車哥哥作死:smile_o02: :smile_o02: 做咩走去飲酒:smile_o02: :smile_o02:

支持:)
快點再Po

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2010-11-26 06:41 PM 發表 查看引用來源
車哥哥作死:smile_o02: :smile_o02: 做咩走去飲酒:smile_o02: :smile_o02:
唔係飲酒, 係友人結婚, 飲大咗啫......

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-26 01:40 PM 發表 查看引用來源
做咩咁狼死丫...今日仲要返工仲飲咁多...笨蛋(>_
開心得濟, 飲多咗.....又溝酒飲, 所以........

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2010-11-26 01:45 PM 發表 查看引用來源
講返....條友轉目標

對住我對波波進攻.....哇想點

先黎掃我背隻...到左BrA位....走黎玩野

彈BRA帶......妖..小學生咩

xyz.....

佢想挑逗妳...不過我諗佢睇得太多爛電影...學壞左個腦~

哈哈~

快d share多d啦~~~~

:smile_o12: :smile_o12:

"尋人(動物)啟示"

現尋小肥豬一隻
特徵:  打扮性感, 鍾意"咬o野"!:smile_o10:

最後出現時間於:  2010-11-26 01:45 PM:smile_o14:

已失蹤超過24小時!:smile_o03:
現希望各有心人幫忙盡快尋回~:smile_o06:

如有發現, 請電: 3-0624-700, 葉師父洽
重酬(酬神大肥豬乙隻):smile_o12:

等緊妳再出POST 支持:smile_34:

再度支持出post

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆