上一頁下一頁
發新話題

某晚發夢夢見......................

收藏  |  訂閱
562  17.5k

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:12 PM 發表 查看引用來源

,一定係爆左la  
所以未迷前lock 都target
最好笑有次cyber查牌,有條友擺明食左野,

之後佢d朋友叫佢醒呀醒呀,佢仲叫人咪嘈佢坐緊巴士,

個人仲搖緊既:smile_o01:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 04:10 PM 發表 查看引用來源

最好笑係有晚我ex個朋友落去入邊搵到食之後去左爆房,

佢後來講番我地知,佢係disco入邊介條女好掂架好索好正,

不過唔知點解訓醒之後條女唔同晒樣:smile_o01:
不嬲都係全場黑咪萌~~~
豬排可變女神la~~~~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:12 發表 查看引用來源

我至愛focus個場,mp3個場ok啦,我永世記得有條百佳走黎介唔到我後來當面話我有寶話我pat大,

soho個時可能見過你唔奇,係呀個時有間大快活係格離架,348我唔鍾意迫到死:smile_o16:
其實果時我唔方便去number場的 :smile_o01: :smile_o01:

咁你有無去過LD ??? 一時記5起LD 對面間野叫咩.. 都OK正 有條龍係上面的

soho 真係勁正ar   
好記得有條仔埋黎同我講野,
我又唔想講
佢話:而家我係咪樣衰到咁, 你唔望住我講野 :smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 saratoosmall 於 2010-2-13 04:13 PM 發表 查看引用來源

你明知港男有理無理為求一q~~~~:smile_15:
個時未有咁顛架:smile_o14:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:14 發表 查看引用來源

最好笑有次cyber查牌,有條友擺明食左野,

之後佢d朋友叫佢醒呀醒呀,佢仲叫人咪嘈佢坐緊巴士,

個人仲搖緊既:smile_o01:
HAHA 果時坐房 .
個FRD大左
佢係咁打電話俾我地  
續個係咁打 :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:15 PM 發表 查看引用來源

其實果時我唔方便去number場的 :smile_o01: :smile_o01:

咁你有無去過LD ??? 一時記5起LD 對面間野叫咩.. 都OK正 有條龍係上面的

soho 真係勁正ar   
好記得有條仔埋黎同我講野,
我又唔想講
佢話:而 ...
我唔記得有冇去過ld啦,

348我好記得有次個朋友take野大左,

佢先爆比我知原來佢鍾意左我2年:smile_o16:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:16 PM 發表 查看引用來源

HAHA 果時坐房 .
個FRD大左
佢係咁打電話俾我地  
續個係咁打 :smile_o13: :smile_o13:
我ex有d朋友大到玩到除鞋呀:smile_o14:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 16:17 發表 查看引用來源

我唔記得有冇去過ld啦,

348我好記得有次個朋友take野大左,

佢先爆比我知原來佢鍾意左我2年:smile_o16:
大左真係會大膽D
乜都講架

不過係裡面同自己個HONEY 錫真係好好FEEL 的 :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2010-2-13 04:15 PM 發表 查看引用來源

個時未有咁顛架:smile_o14:
個時係幾年前先~~~~
我讀書個時都差唔多ga la~~~
成日聽到ga~~~
不過我讀男校又係間唔太差ge~~~
所以可能無咁顛~~~
不過聽成績差之後轉左去好差學校gefd乜鬼都見過~~~~~:smile_19:

引用:
原帖由 惡女b水 於 2010-2-13 04:18 PM 發表 查看引用來源

大左真係會大膽D
乜都講架

不過係裡面同自己個HONEY 錫真係好好FEEL 的 :smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:
我同我拍左7年先散既ex係2000年12月30日係yoyo開始架:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆