上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  52.8k

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-4-16 10:29 PM 發表 查看引用來源
乜野咸故呀!!:smile_39: 我只想深深咁祝福你嚟對金童玉女,你又以為我笑你,真係好人難做
你係我們心目中確實是咸故王:smile_o12:

Disco宜家好似無嚕:smile_40:

天哥,好玩嘛:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-19 03:52 PM 發表 查看引用來源
天哥,好玩嘛:smile_30: :smile_30: :smile_30:
明天威文先生出發去新加坡工幹,就係吊坡妹,同媾坡妹,希望佢帶返一雨件手信大家兄弟玩下啦,祝威文先生一路順風,delay no more!!

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-19 03:52 PM 發表 查看引用來源
時佳,...你古咁易跟得到,一時上,一時落,一時去,一時唔去,好似風咁,...不過一到星期日就顿顿地,..就緊勒:smile_27:

引用:
原帖由 Nzero 於 2010-4-18 10:12 AM 發表 查看引用來源

你係我們心目中確實是咸故王:smile_o12:
武豐 .你係我心目中都係出色嘅騎師,..太監騎馬

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-4-19 09:52 PM 發表 查看引用來源
明天威文先生出發去新加坡工幹,就係吊坡妹,同媾坡妹,希望佢帶返一雨件手信大家兄弟玩下啦,祝威文先生一路順風,delay no more!!
係囉,最緊要"出""入"平安:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-4-19 10:01 PM 發表 查看引用來源
時佳,...你古咁易跟得到,一時上,一時落,一時去,一時唔去,好似風咁,...不過一到星期日就顿顿地,..就緊勒:smile_27:
其實天哥盡在我地掌握之中既:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-4-19 10:06 PM 發表 查看引用來源
武豐 .你係我心目中都係出色嘅騎師,..太監騎馬
天字裡面全都是業界"精"英
騎師界
文化界
天哥就係............比女介:smile_22: :smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-4-20 04:59 PM 發表 查看引用來源

天字裡面全都是業界"精"英
騎師界
文化界
天哥就係............比女介:smile_22: :smile_22: :smile_22:
算啦...依d係以前既事咯....往事只能回味呀,.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆