上一頁下一頁
發新話題

一段刻骨銘心有性有愛的故事!(#1#5#19#109#208更新!)

收藏  |  訂閱
287  85.2k

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-1-31 11:58 PM 發表 查看引用來源

被你花言巧語氹到囉:smile_o06: :smile_o06:
可能我最叻就係死剩把口囉:smile_30: ,

以為你唔係度添:smile_13: !

引用:
原帖由 9234 於 2010-2-1 12:10 AM 發表 查看引用來源

可能我最叻就係死剩把口囉:smile_30: ,

以為你唔係度添:smile_13: !
啋, 邊個唔係度:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:

引用:
原帖由 Seductive 於 2010-2-1 12:29 AM 發表 查看引用來源

啋, 邊個唔係度:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
我剛上來時見你是離線嘛!以為你唔係度囉
剛才睇曼聯贏緊二比零,睇到我跳起拍手掌,傻左咁!:smile_30:

想問下樓主後來點解無再繼續keep 住段�

support,樓主等你既待續

期待下文繼續

引用:
原帖由 9234 於 2010-1-31 11:42 PM 發表 查看引用來源

跟住咪........仲要打落去嗎?
當然要打落去啦,我地等緊架:smile_44:

樓主~

你一開始說只會大"引人入性"的部分~ 那這故事是否已完?

不過我最想知道, 她跟你發生關系后, 也開始和男友發生關系嗎?

點解會敢亂家? 你就話已經結婚, 可是她末, 明明愛的系你, 點解仲會同男友一起的?

如果她一早就跟男友分手, 今天的結果應該會不一樣了~

打落去啦打落去啦打落去啦

引用:
原帖由 blue_rosey 於 2010-2-2 05:50 AM 發表 查看引用來源
樓主~

你一開始說只會大"引人入性"的部分~ 那這故事是否已完?

不過我最想知道, 她跟你發生關系后, 也開始和男友發生關系嗎?

點解會敢亂家? 你就話已經結婚, 可是她末, 明明愛的系你, 點解仲會同男友一 ...
呢位讀者好似太多問題喇
樓主要諗起往事既遺憾其實幾痛苦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆