上一頁下一頁
發新話題

10月17(星期六) 黑洞輝姐生日派對(注意第一頁)

收藏  |  訂閱
308  12.0k

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-10-16 12:09 AM 發表 查看引用來源

好多人等緊你呀:smile_o04:
仲有好多高妹等緊你:smile_o03:
團長,可以幫我加多個位嗎?我有個friend想一齊玩:smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 heheahah 於 2009-10-16 12:00 AM 發表 查看引用來源

放心;我黎的機會都好大!!!:smile_o13:
等你劈劈:smile_o11:

引用:
原帖由 bbinjj 於 2009-10-16 12:50 AM 發表

團長,可以幫我加多個位嗎?我有個friend想一齊玩:smile_o06: :smile_o06:
收到,即加:smile_o03:

嘩 !!
依家加埋咸魚頭已經有 五十幾人啦 !?
仲未計果d 星期六下晝先打黎報名既隱型人
今次真係要打定電話去食飯果度叫定菜先得喇:smile_38:
:smile_o10:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-10-16 01:01 AM 發表 查看引用來源

收到,即加:smile_o03:
多謝師兄,睇呢星期六都有一層樓係團長團友:smile_o01:

引用:
原帖由 (軍曹) 於 2009-10-16 01:39 AM 發表
嘩 !!
依家加埋咸魚頭已經有 五十幾人啦 !?
仲未計果d 星期六下晝先打黎報名既隱型人
今次真係要打定電話去食飯果度叫定菜先得喇:smile_38:
:smile_o10:
肯定要揾沙兄條女幫手訂台:smile_o01:

引用:
原帖由 bbinjj 於 2009-10-16 01:48 AM 發表

多謝師兄,睇呢星期六都有一層樓係團長團友:smile_o01:
唔得,仲有幾間細房,好難座得埋,個個都想熱鬧,人多:smile_35:

好熱鬧喎!!!!!!

做野前推返上去:smile_o04:

引用:
原帖由 馬交賭仔 於 2009-10-16 02:05 AM 發表

肯定要揾沙兄條女幫手訂台:smile_o01:
我上5到D台就话果件四眼妹系我条女:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆